Varför gör jag det jag gör?

Kort-Tack-min-van_1327Jag vill passa på att tacka för alla fina kommentarer som kommer in till bloggen. Det värmer mitt hjärta in i märgen och stärker mig i att det behövs fler positiva, tillåtande, uppmuntrande, kärleksfulla, icke pekpinne-aktiga röster i världen.

För det är det jag så gärna vill vara, det är därför jag skriver den här bloggen, för att vara den röst som jag en gång själv behövde, men då inte fann. Jag vill vara en röst som hejar på dig, som påminner dig om hur bra du är, precis som du är, att du är trygg, även om det kan kännas svajigt ibland, att du är älskad, för du har all kärlek inuti. Och så vill jag påminna om hur härligt livet kan vara, när vi släpper alla måsten och borden och rädslor överbord, och istället börjar i kärleken och glädjen.

Det är inte alltid lätt. Och det är just därför jag känner att alla som har den här intentionen, att vara den här typen av röst, verkligen behövs. Vi får inte tystna.

Det behöver inte bara vara offentliga personer, även om jag välkomnar fler av dem. Vi kan alla vara den här rösten för vår omgivning – i familjen, i skolan, på jobbet, i relationerna. Vi kan välja att vara den där kärleksfulla, stöttande, tillåtande rösten för någon annan.

Och vi kan välja att vara den för oss själva. Så klart. För det är där vi börjar, alltid med oss själva.

De senaste dagarna har jag fått lov att vara den rösten för mig själv, och jag har inte känt att jag haft kraften att vara den också för er. Men era positiva kommentarer har hjälpt mig att hitta tillbaka. Och det vill jag tacka för. Kommunikation sker aldrig enbart åt ett håll, den sker alltid mellan två hjärtan.

Så tack för ditt stora hjärta. Det värmer.

Önskar dig allt gott på jorden.
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

14 svar

 1. Tack Carolina för dina ord! Jag blir glad varje gång det kommer ett inlägg från dig! Det är fint att kunna stötta och hjälpa varandra!
  <3<3<3

 2. Fina Carolina! Tack för att du tagit hand om dig själv och delar med dig här på bloggen. Ibland så är det extra viktigt att ta hand om sig själv ge sig själv allt det där extra som man behöver. Du är viktig och det är viktigt att du tar emot all kärlek för du är värd allt det bästa! Önskar dig allt gott och att massor med kärlek omfamnar dig.
  Stor varm kram till dig!
  Magdalena.

 3. Jag tycker det svåra är att vara den rösten för sig själv … Det är konstigt nog så lätt att glömma bort sig själv. Med åren får jag allt lättare för det men måste ständigt påminna mig.
  Dina ord når som vanligt vis in i själen och jag är glad jag läste detta inlägg på en dag som denna. En dag som så många andra dagar ska bli så fin som bara just denna dagen kan bli.
  Önskar dig en underbar dag.

  Kram Lina

  1. Ja, visst kan det vara svårt, Lina, det är inte alla som har det naturligt med sig från början, och då behöver man ständigt påminna sig och träna, träna, träna … Men det som är så bra är ju att det går att träna upp. Som du skriver, det blir lättare med åren. Tack för dina fina ord! Önskar dig allt gott! Kram, Carolina

 4. Så fint skrivet. Så klokt, Carolina! Som vanligt. Är så glad att du gör din röst hörd. Den värmer alltid. Läser nästan alltid Dagens inspiration och följer din blogg. Känner att jag också vill bidra med en sådan röst och att jag gör det…och tänk om jag en gång kan få göra det i mitt jobb…=)
  Kram till Dig Carolina!

 5. Tack för de underbara och tänkvärda orden och passar på att skicka till baka att du är bra som du är och just du är bäst på att vara du, det finns faktiskt ingen bättre på det i hela världen än just DU. Jag har också fått ta hand om mej själv och peppat mej mycket sen en tid tillbaka men jag har två flickor som peppar mej och en man som är helt underbar! Jag är så tacksam för att jag har dom! Sen är det skönt att ha en hund så jag tar mej ut i ljuset varje dag, någon som visar att jag är behövd när de andra är i skolan eller på jobbet.

  Nu hoppas jag att alla här inne får en skön helg med fint väder, vi har fint väder idag i alla fall men det har ju varit fram och tillbaks.

  1. Tack så mycket, vilka fina ord! Och precis så är det ju. :-) Vad härligt att höra att du har så fint stöd omkring det, det är verkligen något att vara tacksam över! Önskar dig allt gott! <3 Carolina

 6. Det er alltid som et solskinn kommer inn på dataskjermen min når dine innlegg dukker opp i min blogg-leser. Takk for at du finns og gjør det du gjør best – inspirere og motivere andre <3

Kommentera gärna!

Upptäck andra inlägg