Vem kan inte känna sig älskad då?

Kort_Anglakraft-4_2437Idag tänker jag på naturen och på vilket helt fantastiskt sätt den tar hand om oss på.

Naturen ger oss syre så att vi kan andas. Den ger oss vatten att dricka och mat i mängder. Den ger oss den värmande solen, den svalkande vinden och regnet, som ger oss prunkande växtlighet.

Naturen ger oss all näring vi behöver, den ger oss medicin, den är helande. Den ger oss värme, byggnadsmaterial och bränsle. Den ger oss möjlighet till makalösa naturupplevelser, den ger oss inspiration. Och den är en förebild för hur man kan åstadkomma fantastiska saker helt utan att stressa eller klaga eller bli ett offer …

Tänk vad vi får av naturen varje dag. Tänk så omhändertagna vi är, i varje ögonblick, av naturen omkring oss. Det är inte vi som “sköter” naturen, den sköter oss. Den har skött om oss sedan tidernas begynnelse.

Vem kan inte känna sig älskad när man tänker så?

Önskar dig allt gott!
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

  1. Jo visst är det så, naturen gör att jag känner mej hel….Där kan jag tänka, tänka annorlunda, tänka nytt, fundera och ifrågasatt hur jag gör? Vad jag gör? och Varför? Det finns inget bättre än naturen…eller?

  2. Du har så rätt Carolina! Naturen är verkligen helande för mig. I söndags var jag ute i skogen i två timmar och mediterade, fokuserade, kramade träd och dansade! Underbart härligt!
    Då jag mår dåligt är mitt bästa sätt att må bättre, att försöka acceptera mina känslor och gå ut i naturen, i skogen, eller till havet.

    Kram på dig Carolina <3

Kommentera gärna!

Upptäck andra inlägg