Kom ihåg:

kort-karlekens-gava-5_3399Du är ofattbart fantastisk, alldeles bedårande, oerhört älskansvärd, makalöst kraftfull, otroligt underbar, vidunderligt förtjusande, vansinnigt charmig, ofattbart omtänksam, häpnadsväckande begåvad, fabulöst enastående, osannolikt talangfull, fenomenalt sagolik, fruktansvärt rolig, mirakulöst varm och kärleksfull – och så, on top of that, gudomligt vacker!

Precis som du är. Just nu.

Glöm aldrig det.

Önskar dig allt gott.
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

8 svar

 1. Tvingar mig att läsa OCH tro på det trots att mina tankar vill dra åt ett annat håll. Tack för peppandet!

 2. Tack snälla, underbara du! Det var precis vad som behövdes idag. Svårt att ta in helt och utan att protestera inuti, men lättare med träning. Min son ska få en tavla i sitt rum där det står så… så att han ALDRIG glömmer. Kram

  1. Åh, vilken fin idé! Underbart. Ibland tänker jag att vi är bättre på att trumma i våra barn hur fantastiska de är, än vi är på att tala om för oss själva att vi är bra … Kanske du skulle få en egen tavla i ditt rum också? ;-) Kram ♥ Carolina

 3. Här satt en 15årig tjej, less på allt och alla och rätt nere ikväll. Googlade faktiskt på “må bra saker” (haha!) och hittade den här texten. Fick sån otrolig kraft i mig själv igen och fick lite tårar i ögonen när jag läste de, tog verkligen åt mig! Tusen tack han där uppe och tusen tack till dig för att jag hittade dom här fina orden! ♥

  1. Hej Rebeckah,
   Tack för dina fina ord. Det värmer att höra att mina (?) ord hittade sin väg fram till ditt hjärta. Det är en härlig känsla när vi känner att något är sant på riktigt, det är då tårarna brukar komma och vi känner oss berörda. Det är underbart.
   Stort tack för att du delar och berättar!
   ♥ Carolina

Kommentera gärna!

Upptäck andra inlägg