Livet är gott!

vaggdekor_livetargott_miljo2Sitter i köket och tänker på hur roligt det var att sätta upp väggdekoren Livet är gott och hur fint det blev! Jag njuter av den varje dag. Dekoren Änglar vakar här har jag satt upp i korridoren utanför barnens rum och jag blir glad varje gång jag går där, det känns lite tryggt på något sätt.

I vårt sovrum har jag valt Tack för en underbar dag, det är lika gott att vakna – och att gå och lägga sig – till den varje dag. Den påminner mig om att komma ihåg tacksamheten, kärleken, som grunden för livet.

Jag vet att en del tycker det är svårt att sätta upp väggdekorer. Om du ändå vill prova, trots att du vet med dig att du inte är särskilt pillig av dig och har dåligt med tålamod – ta hjälp av en kompis! Och börja med de stora väggdekorerna som har få ord, de är inte lika pilliga, som till exempel Livet är gott, Tack för en underbar dag, Njut av varandra och Änglar vakar här.

Våra väggdekorer >

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: