Välj rätt väg

canvas_liten_du_ar_lycka_1946Om du frågar en människa om hon helst vill må bra eller dåligt, så svarar 100% att de helst vill må bra. Så klart!

Och ändå är det så många som väljer fel väg när de ska välja mellan den som får dem att må bättre och den som inte gör det.

Knepet är att skilja på det som du känner dig hemma med – alltså det som känns bekvämt även om det inte är det bästa för dig – och det som du innerst inne vill – det vill säga det som verkligen är bra för dig, även om det kan kännas lite ovant.

Så våga se dina mönster och utmana dig själv att göra nya val, som du i ditt hjärta vet är bättre för dig. Val som ger dig högre energi och mer livsglädje – även om det betyder att du får kliva ur din bekvämlighetszon.

För du kommer så småningom att vänja dig också vid det här nya – att må bra!

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

8 Responses to “Välj rätt väg

  • Vad roligt att du har skapat en blogg, det ska bli kul att följa. Visst är det så att det kan vara tufft att trampa upp nya stigar men när det är rätt så vet man innerst inne det och då får man kraften tror jag. Det gäller bara att lyssna.

    Varm kram från Liv

  • Tack för dina kloka tankar. De leder mig in på rätt spår. Kram

  • Hej. Hittade just denna blogg via ”Ekonördarna på Lyckobacken”. Verkar varaupplyftande. Jag har själv skrivit om det läskiga i att må bättre http://tantmango.se/?p=2375 Kram

    • Tack, tantmango! Ja, det kan vara läskigt att må bra, vi kan vara så ovana vid det … Men det går som tur är att lära sig! Härligt att du bloggar om det, alla behövs! Kram, Carolina

  • Tack för din fina blogg, jag råkade hamna här och det var precis vad jag behövde läsa idag! tack <3

    • Tack så mycket, Lena, vad roligt att höra! Önskar dig välkommen och hoppas att du kommer tillbaka. ♥ Carolina

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: