Är du i din kropp?

kort_livskonstnar-4_3410En konstig fråga kanske! Men när jag för första gången reflekterade över att jag, det vill säga mitt medvetande, kunde vara antingen i min kropp eller någon annanstans, så var det en överväldigande upplevelse. Jag hade inte så tydligt känt eller reflekterat över detta tidigare och när jag provade att flytta mitt medvetande in i kroppen igen, hämta hem mig själv, så kände jag en sådan stor lättnad och känsla av lycka och harmoni att jag aldrig ville sticka iväg igen!

Men det är ju lättare sagt än gjort. Så även om jag är fullt medveten om att jag mår bäst när jag har mitt medvetande här och nu, i min kropp, så far det ändå ibland iväg och ut i tankar, planer, är hos andra eller någon annanstans. Jag får påminna mig många gånger om dagen om att återvända ”hem”, där jag ska vara för att göra mest nytta för mig själv och andra.

Om du inte har tänkt på detta tidigare, prova att hämta hem hela ditt medvetande och placera det mitt i bröstet, med tillgång till hela din kropp. Känn hur detta är ditt centrum, din kraftpunkt, varifrån hela du strålar ut. Hur känns det? Att centrera sig så här några gånger per dag kan verkligen ge styrka och ny energi. Prova gärna!

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

4 Responses to “Är du i din kropp?

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: