Morgonlycka – på recept?

morgonpeppingkort-tack-lycka-300x300I morse när jag kom in i badrummet och drog mitt morgonpeppingkort fick jag det här: Tack för all lycka som jag vet finns i mig. Som så ofta kände jag att kortet talade direkt till mig – ja, för så är det ju!

Inuti mig finns så mycket lycka, som ingen kan ta ifrån mig. Och den beror inte på något utanför mig. Jag vet att jag alltid har tillgång till den, jag kan hitta den med en enda tanke, som till exempel tanken på skönheten i naturen eller tanken på någon jag älskar.

Jag vet att lyckan finns där eftersom jag har upplevt den. På samma sätt finns styrka i mig, att plocka fram närhelst jag behöver. Jag har till exempel haft förmånen att få föda barn och efter den upplevelsen kan jag aldrig mer i livet påstå att jag inte klarar av något. Har jag klarat det, så klarar jag allt! Det kan ingen ta ifrån mig.

På samma sätt kan ingen ta ifrån mig lyckan, för jag äger den. Den beror inte på någon annan, utan jag väljer att ta fram den när jag behöver och vill. Och det är ofta! Att välja sin lycka borde läkarna kunna skriva ut på recept! Tänk på något du älskar och som gör dig lycklig minst fem gånger om dagen. Det skulle ge resultat, det är jag övertygad om.

För vi har ju alltid valet – vill jag fokusera på det som gör mig glad eller det som gör mig arg, ledsen eller besviken? Jag väljer lycka idag. Hela dagen!

Morgonpeppingkort Tack ≫

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

2 Responses to “Morgonlycka – på recept?

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: