”En verktygslåda för själens välbefinnande”

stora_livskonstnarpaketet_miljo_3518Idag vill jag tacka Maria Redström Norrman på Varbergsposten, som i en recension kallat min bok Släpp loss din inre livskonstnär! – Börja leva ditt liv, för en verktygslåda för själens välbefinnande. Är det inte vackert? Och underbart! Tack, Maria, det är ju precis det jag har velat, och det gör mig så innerligt glad att du känner så inför min bok.

Här ser du hela den fina recensionen av boken:

”Många böcker för hälsa och välbefinnande är klämkäcka och inspirerar på ett nästan stressande sätt som inte håller i längden. Här har du lugnet själv. En bok som stillsamt och tryggt vaggar fram inspiration att förändra i sin egen takt. En bok att leva med under kortare eller längre tid. Boken är en verktygslåda för själens välbefinnande. Tänkvärda ord och värme flödar emot mig när jag öppnar och börjar läsa. En bok att bläddra i och läsa godbitarna och återvända till när det behövs. Många känner igen Kreativ Insikts vackra inspirationskort och smycken. Här har du boken som gör att du själv och ditt hem känns lite vackrare än det gjorde innan.”

Du kan också läsa den på bloggen Bokförslaget >

Och här kan du läsa mer om boken Släpp loss din inre livskonstnär! >

Önskar dig allt gott och en riktigt skön helg!

PS. Om du är intresserad av boken rekommenderar jag dig varmt att även köpa dubbel-cdn med meditationer och visualiseringar till, samt även Inspirationskorten – tillsammans blir de ett kraftfullt paket för att uppnå det du vill i livet. Ett litet tips bara! Missa inte heller att fristående kursledare över landet håller kurser utifrån vårt egna kurskoncept, som baseras på boken. Läs mer om kurserna här >

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 3/5 kl 19-20

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu går från Egots till Själens era fungerar inte våra gamla strategier lika bra.

Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?

Anmäl dig till mitt gratis webinar den 3 maj kl 19.00. Där guidar jag dig till den här nya tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och andra, i Själens era.

Varmt & innerligt välkommen!

Tack för din anmälan!

Gratis webinar 2/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 3e maj så kanske den 2e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!