”En verktygslåda för själens välbefinnande”

stora_livskonstnarpaketet_miljo_3518Idag vill jag tacka Maria Redström Norrman på Varbergsposten, som i en recension kallat min bok Släpp loss din inre livskonstnär! – Börja leva ditt liv, för en verktygslåda för själens välbefinnande. Är det inte vackert? Och underbart! Tack, Maria, det är ju precis det jag har velat, och det gör mig så innerligt glad att du känner så inför min bok.

Här ser du hela den fina recensionen av boken:

”Många böcker för hälsa och välbefinnande är klämkäcka och inspirerar på ett nästan stressande sätt som inte håller i längden. Här har du lugnet själv. En bok som stillsamt och tryggt vaggar fram inspiration att förändra i sin egen takt. En bok att leva med under kortare eller längre tid. Boken är en verktygslåda för själens välbefinnande. Tänkvärda ord och värme flödar emot mig när jag öppnar och börjar läsa. En bok att bläddra i och läsa godbitarna och återvända till när det behövs. Många känner igen Kreativ Insikts vackra inspirationskort och smycken. Här har du boken som gör att du själv och ditt hem känns lite vackrare än det gjorde innan.”

Du kan också läsa den på bloggen Bokförslaget >

Och här kan du läsa mer om boken Släpp loss din inre livskonstnär! >

Önskar dig allt gott och en riktigt skön helg!

PS. Om du är intresserad av boken rekommenderar jag dig varmt att även köpa dubbel-cdn med meditationer och visualiseringar till, samt även Inspirationskorten – tillsammans blir de ett kraftfullt paket för att uppnå det du vill i livet. Ett litet tips bara! Missa inte heller att fristående kursledare över landet håller kurser utifrån vårt egna kurskoncept, som baseras på boken. Läs mer om kurserna här >

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: