Änglar – finns de?

magnet08_anglar_780Idag frågade sonen mig, när han tittade på tändsticksasken som låg framme på köksbordet med texten Änglar finns – du är en:

– Men mamma, änglar finns väl inte på riktigt?
– Tror du att de finns?, frågade jag honom tillbaka.
– Nej, svarade han.
– Okej, då är det så för dig, i din värld bor inga änglar just nu. Men försök att ställa dörren på glänt och säg Välkomna – om ni finns. För om det skulle vara så att det verkligen finns änglar och du hade stängt din dörr, så kommer du ju aldrig att få träffa dem, och det vore väl tråkigt?
– Ja. Har du träffat någon ängel, mamma?
– Förutom dig och din bror?, svarade jag med ett leende. Ja, det har jag. Och så berättade jag för honom.

En gång har jag upplevt mötet med en mäktig ängel, så starkt att det inte gick att misstolka. Jag är övertygad om att jag även har haft kontakt med flera andra, men det har mitt intellekt lite svårare att erkänna och skulle helst avfärda som fantasier, så där tvistar vi fortfarande emellanåt. Men med den starka upplevelse jag varit med om, stärkt av många andras liknande berättelser, känner jag ändå att jag med glädje i hjärtat kan säga att änglar (eller vad de nu ska kallas, orden finns ju bara i vår värld) finns. Och detta har berikat mitt liv på så många sätt – att inte låsa mig för möjligheten att världen är större än vi tror, utan att hålla dörren på glänt, nyfiken och öppen i sinnet.

En gång i tiden såg jag nämligen helt svartvitt på världen och trodde inte på något som inte vetenskapen bevisat. Sedan kom livet emellan, med sina upplevelser som jag inte kunde bortse ifrån. Idag, intressant nog, börjar vetenskapen kunna bevisa delar av det som tidigare enbart var ”tro” (som jag istället skulle vilja kalla vetskap, eftersom det känns i hjärtat att det är sant, oavsett vad någon annan säger, och det borde räcka att lita på de svar vi har inom oss).

Så stäng inga dörrar i onödan. Med ett öppet och nyfiket sinne kan du få uppleva mycket mera magi i livet än vad du trodde var möjligt.

Önskar dig allt gott!

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

2 Responses to “Änglar – finns de?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

ATT LEVA I LÄTTHET! - En upplevelse av själens era.

- Vill du expandera? Ta steget från “fantastiskt” till “magiskt”?

- Längtar du efter en känsla av lätthet? Flow mer som regel än undantag?

- Söker du nyckeln som omvandlar tungt till lätt i vardagen?

Det här kommer att bli intensivt, djupt, vackert och skapande …

Det kommer att bli en hel upplevelse, där du är i högsta grad involverad och kommer fram till dina egna insikter.

En blandning av meditation, aha-upplevelser, inspiration, verktyg och frågor till ditt undermedvetna, som hjälper dig att lämna det som begränsar dig bakom dig och ta klivet in i Själens era där vi lever i lätthet.

Förutsatt att DU är där! För du är med och bidrar till upplevelsen. Utan dig, ingen expansion.

Varmt & innerligt välkommen!
Carolina Gårdheim
Författare, diplomerad coach, shaman, prästinna och grundare av Kreativ Insikt

 

Tack för din anmälan!

... eller den 29/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 30e maj så kanske den 29e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!