Härliga sommar- och bröllopsdag!

Kort-Att-lyssna-pa-dina-mellanrum_1320vinterdagens längtan:
sommarljud

sommarkänsla
doft och syn

sommarsmak
i sommarsmäktat
sommarlila sommarljus

brinn i glädje
brinn i glöd
brinn i lust och
brinn i nöd

Igår hittade jag den här dikten, en tolkning jag gjort av en sång som heter just Härliga sommardag. Och jag skrattade till, för den passar ju så extra bra idag: Det är nämligen vår bröllopsdag och just den 29 april våren 2000 smällde till och blev överraskande nog en riktig sommardag – det var nästan 30 grader varmt och våra gäster gick hem från bröllopsfesten i bara skjortärmarna genom Stockholms-natten!

Det var en fantastisk känsla och vi kunde inte annat än tolka det varma vädret som en motsvarighet till våra känslor för varandra, för vår familj och alla våra vänner – eller hur!?

Idag, tolv år senare, är det också en varm och härlig dag, om än med mer vårkänsla än sommar-sådan. Min kära man är iväg med yngste sonen och hans kompisar till en skatepark och jag förbereder festmåltiden som barnen har beställt till kvällen, då vi ska fira den stora dagen tillsammans alla fyra.

Jag stannar upp och njuter en stund av att tänka på alla de fina år vi har haft tillsammans, den helt underbara tid vi lever i just nu och alla de härliga, spännande år vi har framför oss.

Tack, Dag, för att jag fick hitta dig. Du var min saknade pusselbit. Tack.

Carolina

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

6 Responses to “Härliga sommar- och bröllopsdag!

  • Grattis på bröllopsdagen, Carolina och Dag! Jag önskar er en fin kväll tillsammans med barnen och varandra.
    Kram från ett väldigt blåsigt Skåne.

  • Grattis vackra ni till era tolv löftesrika år! Jag kommer aldrig att glömma då Dag ringde mig i ett ärende gällande bloggen och kom med pepp om min bok. Då han pratade om dig blev rösten så fylld av värme och tonfallet kärleksfullare än jag någonsin hört hos någon. Det är att älska varandra det! :D

    Varma kramar från gänget på Lyckobacken

    • Tack så mycket, Malin, vad fint skrivet! ♥ ♥ ♥ Varm kram tillbaka till en annan kärleksfull familj! :-)

  • Stort grattis till er på er dag! Att få finna sin själsfrände är verkligen en gåva. En gåva att vara tacksam för varje dag.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha mitt nyhetsbrev?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis. Tack för att du finns!

Tack för din anmälan!

GRATIS WEBINAR 3 MAJ kl 19-20!

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu tar klivet från Egots till Själens era, märker vi att strategier som tidigare fungerat bra inte längre ger samma resultat. Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?
 
Anmäl dig till mitt gratis webinar Shine Your Light 3 maj kl 19-20 (ca), där jag guidar dig till den nya här tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och kanske också för andra, i Själens era. <3
 
Varmt & innerligt välkommen!

You have Successfully Subscribed!