Jag ser det varma och goda i allt och alla jag möter


affirmationskort_jag_ser-300x300Dagens affirmation:
Jag ser det varma och goda i allt och alla jag möter.

När jag träffar en annan människa ser jag alltid hennes mest positiva sidor. Jag vet att alla människor kan visa upp både bra och mindre bra sidor, och att om jag väljer att fokusera på de goda sidorna, både mina egna och andras, så hjälper jag till att förstärka och utveckla det som är gott och bra i oss alla.

Det känns skönt att förutsätta att varje människa jag möter är en bra människa som gör sitt bästa och har en positiv intention. För så vill ju jag själv bli uppfattad av andra!

I allt som händer mig söker jag också alltid efter det som är positivt. Det stärker mig och ger mig energi och glädje att må bra och vara en kraft i världen.

Tack för allt gott i oss alla och i livet!

Önskar dig allt gott!
Carolina

PS. Ovanstående bild och text är hämtade från våra affirmationskort Ett harmoniskt liv.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

6 Responses to “Jag ser det varma och goda i allt och alla jag möter

 • Tack för denna fina bild, affirmation, det behövde just jag idag
  texten var tankar till mig kändes det som :) jag känner och mår redan lite bättre
  Undrar till vilken serie affirmationskorten hör är den ny?
  Tack önskar dig en ljuvlig dag
  kramar

 • Jag försöker göra precis som du, se och fokusera på det positiva i mig själv och i andra. När jag blir irriterad på andra så försöker jag fundera på vad det säger om mig egentligen. Vad är det som inte är bra hos mig och varför reagerar jag som jag gör. kram kram

  • Det är ett intressant sätt att leva, Marie-Louise, det finns alltid något att lära! ♥

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: