Ledstjärnor som hjälp - Carolina Gårdheim Ledstjärnor som hjälp - Carolina Gårdheim

Ledstjärnor som hjälp

anteckningsbok_livskonstnar_mojligheter_3424Att sätta upp ledstjärnor för livet kan verkligen påverka positivt, som jag berättade om i onsdags.

Men det behöver inte stanna där. När jag väl insåg kraften i att välja ut några ledstjärnor och hur det hjälpte mig att fokusera på det jag ville, så provade jag metoden på fler saker.

Som när jag födde mitt andra barn och ville ha en bättre upplevelse än jag hade haft vid den första stressiga förlossningen. Då blev mitt mantra, genom hela graviditeten och sedan genom hela, som det skulle visa sig, den fantastiska förlossningen, att jag skulle känna mig lugn, trygg och avslappnad. Lugn, trygg och avslappnad, lugn, trygg och avslappnad, lugn, trygg och avslappnad upprepade jag för mig själv hela tiden och det visade sig fungera över förväntan, till min stora glädje.

Annat som passar utmärkt att sätta upp ledstjärnor för är familjelivet (arbeta fram och sätt upp ledstjärnorna tillsammans!), en semesterresa (kanske du och din partner har helt olika syn på semestern – bestäm er för tre ledstjärnor för resan som ni kan enas om!), ett projekt som ska genomföras, på jobbet eller hemma (trädgårdsarbetet kanske blir roligare om du sätter upp ledstjärnorna kreativt, avkopplande och helande för det?) eller ditt arbetsliv (om du till exempel sätter upp ledstjärnorna utvecklande, roligt och utmanande kanske du får lättare att välja mellan olika jobberbjudanden – vilket passar bäst in på dina ledstjärnor?) och så vidare. Endast din fantasi sätter gränserna!

Du kan också sätta upp ledstjärnor för dig själv, hur du vill vara, för att lyfta fram dina favoritsidor eller de sidor du känner att du vill träna på och förstärka. Du kanske vill vara kompetent, säker och flexibel på arbetet, medan du vill vara kärleksfull, kreativ och tålmodig hemma. Eller tvärtom!

Ha det så roligt!

Önskar dig allt gott,
Carolina

PS. Använd gärna en fin anteckningsbok för att skriva ner dina ledstjärnor i – och notera även resultatet och den utveckling som sker! Mycket spännande.

Gratis webinar 4 sep kl 19-20:30

Gratis webinar 4 sep kl 19-20:30

ATT LEVA I LÄTTHET! - En upplevelse av själens era.

- Vill du expandera? Ta steget från “fantastiskt” till “magiskt”?

- Längtar du efter en känsla av lätthet? Flow mer som regel än undantag?

- Söker du nyckeln som omvandlar tungt till lätt i vardagen?

Det här kommer att bli intensivt, djupt, vackert och skapande …

Det kommer att bli en hel upplevelse, där du är i högsta grad involverad och kommer fram till dina egna insikter.

En blandning av meditation, aha-upplevelser, inspiration, verktyg och frågor till ditt undermedvetna, som hjälper dig att lämna det som begränsar dig bakom dig och ta klivet in i Själens era där vi lever i lätthet.

Förutsatt att DU är där! För du är med och bidrar till upplevelsen. Utan dig, ingen expansion.

Varmt & innerligt välkommen!
Carolina Gårdheim
Författare, diplomerad coach, shaman, prästinna och grundare av Kreativ Insikt

 

Tack för din anmälan!

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

3 Responses to “Ledstjärnor som hjälp

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *