Att gilla läget

Magneter-Allt-ar-bra-5_2529Har du irriterat dig på något idag? Var det något stort och viktigt? Eller var det, så här i efterhand, bara en struntsak?

Är det något jag lärt mig av livet så är det att det är alldeles för kort för att lägga massor av energi på struntsaker. Livet är inte perfekt och kommer heller aldrig att bli det. Om vi med ”livet” menar det som händer oss och det vi har omkring oss just nu, och om vi med ”perfekt” menar ”exakt som vi skulle vilja, precis som i mina drömmar”.

(Egentligen tror jag att livet är perfekt i ett större perspektiv, men det kan vi normalt inte uppfatta på grund av vår mänsklighet; våra upplevda mänskliga ”brister” kommer alltid att göra att vi upplever livet som bristfälligt.)

Så tanken idag är: Gilla läget. Slappna av. Låt livet vara som det är, du kan ändå inte ändra på allt på en gång. Låt axlarna sjunka ner ett snäpp och ägna dig åt det som är allra viktigast.

Önskar dig allt gott!
Carolina

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: