Tacksamhet

Vaggdekor-stor-Tack-for-en-underbar-dag-300x300Hej alla fina!
Jag hade tänkt blogga ”sporadiskt” under sommaren, men det blev ingenting av det. :-) Jag har istället haft fullt upp med att verkligen NJUTA av vår allra första sommar i skärgården och det har varit helt ljuvligt! Tack, tack och tack igen för det. Jag har hämtat så mycket energi och kraft att det nu är en glädje att sätta tänderna i hösten, som är på väg, men inte riktigt än …

När jag inte njutit av sommaren och havet har jag förberett årets största mässa för oss, nämligen Formex (för butiksinköpare, alltså våra återförsäljare), som går på Stockholmsmässan och i år låg ovanligt tidigt. Den avslutades igår och vi är så glada för att det gick så bra! Även om många butiker fortfarande har sommarsäsong och inte kunde komma så var mottagandet av våra nyheter fantastiskt. Vi måste ha världens bästa kunder, både återförsäljarna, butikskunderna och webbkunderna. Tack för att ni finns!

Jag brukar ju säga att jag skulle syssla med det jag gör idag även om ingen annan gillade eller köpte det (men kanske i lite mindre skala, för jag skulle ju behöva försörja mig på annat sätt). Men ändå är det så klart jätteroligt varje gång som någon också vill köpa det jag skapar. Det värmer hela hjärtat! Och det betyder ju också att jag kan få fortsätta att skapa och göra det jag tycker är allra roligast i världen en stund till – och få driva företag tillsammans med min fina man, vilket jag älskar att göra. Så det vill jag också tacka för.

Det känns helt enkelt som om jag har mycket att vara tacksam för just nu, så idag blir det så: Tacksamhet. Från hjärtat och ut. Nyttigt att påminna sig om ibland, så att man inte börjar ta allt gott omkring sig för givet.

Och nu är jag igång och bloggar igen. Kul! Vi hörs snart igen.

Jag önskar dig allt gott!
Carolina

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

4 Responses to “Tacksamhet

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: