Du har rätt att njuta

ratt-att-njutaDu är här på jorden av en alldeles speciell anledning, nämligen att må så bra som möjligt och att njuta av livet. Du har redan allt du behöver för att kunna leva upp till detta syfte.

Du behöver inte vara eller göra någonting för att få njuta av att leva, du äger den rätten enbart genom att existera. Det finns ingenting du behöver klara, ingenting du behöver prestera, ingenting du behöver leva upp till.

Det finns ingenting du behöver ändra på eller göra om. Du är helt perfekt som du är, där du är, just nu. Allt är som det ska vara.

Bara slappna av, var ditt underbara själv, här och nu och njut av allt det goda som finns i livet. Det är din uppgift. Det är din gåva.

Allt är precis som det ska vara. Och det är gott.

Önskar dig harmoni och kärlek,
Carolina

PS. Bilden och texten ovan är hämtad från Inspirationskort Livskonstnär.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

  1. Tack Carolina för dina fina ord som lyser upp min dag. Tittar in på bloggen nästan varje dag för att se vilka tankar du delar med dig av. Alltid intressant och energigivande! Fin butik, hemsida och blogg. Du inspirerar mig verkligen till både personlig utveckling och kreativa aktiviteter. Önskar dig en bra dag! Kram Johanna

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier