Gör din grej!

tema_gor-din-grej_600x600px-300x300Har du fungerat över vad som är din grej i livet? Det som får ditt hjärta att ticka lite snabbare, som kan få dig att hamna i flow och glömma tid och rum, det som ger dig mer energi än det tar – det som får just dig att lysa som den stjärna vi alla är, när vi får utlopp för våra talanger och får följa våra innersta drömmar. Vet du det?

För min del föll många bitar på plats i mitt liv när jag kopplade ihop mina två stora intressen, kreativitet/skapande och personlig utveckling, och lät det få utlopp i Kreativ Insikt. För att nå dit hade jag hjälp av vissa frågor jag träffade på längs med vägen, och så hade jag mycket hjälp av att meditera. Ändå tog det många år för mig att få poletten att trilla ner. Tänk om jag då hade haft tillgång till den bok som jag nu har gjort, som innehåller 479 frågor till dig som funderar över vad just din grej är! Vem vet vad som hade hänt då …

Att göra sin grej handlar, för mig, om fylla livet med allt som vi älskar istället för med det vi saknar eller retar oss på. Det handlar om att våga välja det som gör oss lyckliga och glada och tacka nej till resten, oavsett vad alla andra säger. Att lyssna till det egna hjärtat och därmed göra skillnad i världen. Att vara sig själv och slänga bort allt annat. Att låta sina värderingar styra stegen. Att söka sin sanna potential, vara stjärnan i sitt eget liv och att värma världen med sitt ljus.

Jag önskar dig allt gott, inklusive att hitta din grej i livet!
Carolina

PS. Läs mer om temat Gör din grej här >

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

  1. Väldigt bra skrivet och formulerat,jag söker själv svar på frågan om vad som är min grej och är intresserad även jag av det kreativa som det andliga.Låter spännande med boken som du skrivit!Lycka till framöver!Mvh/Sara

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier