Vem kan inte känna sig älskad då?

Kort_Anglakraft-4_2437Idag tänker jag på naturen och på vilket helt fantastiskt sätt den tar hand om oss på.

Naturen ger oss syre så att vi kan andas. Den ger oss vatten att dricka och mat i mängder. Den ger oss den värmande solen, den svalkande vinden och regnet, som ger oss prunkande växtlighet.

Naturen ger oss all näring vi behöver, den ger oss medicin, den är helande. Den ger oss värme, byggnadsmaterial och bränsle. Den ger oss möjlighet till makalösa naturupplevelser, den ger oss inspiration. Och den är en förebild för hur man kan åstadkomma fantastiska saker helt utan att stressa eller klaga eller bli ett offer …

Tänk vad vi får av naturen varje dag. Tänk så omhändertagna vi är, i varje ögonblick, av naturen omkring oss. Det är inte vi som ”sköter” naturen, den sköter oss. Den har skött om oss sedan tidernas begynnelse.

Vem kan inte känna sig älskad när man tänker så?

Önskar dig allt gott!
Carolina

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

4 Responses to “Vem kan inte känna sig älskad då?

  • Jo visst är det så, naturen gör att jag känner mej hel….Där kan jag tänka, tänka annorlunda, tänka nytt, fundera och ifrågasatt hur jag gör? Vad jag gör? och Varför? Det finns inget bättre än naturen…eller?

    • Jag håller med dig, naturen är helt fantastiskt. Och vi är en del av den! Underbart att tänka så. Tack, Ann-Marie! ♥ Carolina

  • Du har så rätt Carolina! Naturen är verkligen helande för mig. I söndags var jag ute i skogen i två timmar och mediterade, fokuserade, kramade träd och dansade! Underbart härligt!
    Då jag mår dåligt är mitt bästa sätt att må bättre, att försöka acceptera mina känslor och gå ut i naturen, i skogen, eller till havet.

    Kram på dig Carolina <3

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: