Kampen mellan hjärnan och kärnan

halssmycke_anglakraft_sandalfon_miljo_2482Det finns många anledningar till att jag helst börjar min dag med att meditera. En av de allra viktigaste är denna:

När jag mediterar får jag kontakt med den där inre kärnan i mig, som är det enda som kan få övertag över min intensivt tänkande, analyserande och ibland oroande hjärna.

Den där kärnan som alltid, vad jag än frågar om eller undrar över, svarar:

Allt är bra.
Du kommer att klara det.
Allt är som det ska vara.
Du är på helt rätt plats.
Allt kommer att ordna sig.
Du är bra precis som du är.
Allt som sker, sker till det bästa.
Du är helt trygg och alltid älskad.
Allt är bra, precis som det är.

Det är så skönt för en hjärna som inte kan sluta tänka, att bara sjunka ner i detta mjuka, underbara, förtröstansfulla. För när jag hör den här ”rösten”, den här kärnan i mig, så bara vet jag att den har rätt, det kan inte vara på något annat sätt; det känns i hela kroppen.

Tack för att den finns! Den gör mig fokuserad på det som är bra och gott, istället för på oro över allt som jag (det vill säga min hjärna) tror inte är det.

Önskar dig en bra kontakt med din egen kärna!
Carolina

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

4 Responses to “Kampen mellan hjärnan och kärnan

  • Hej, Carolina
    Eftersom jag har så svårt att få kontakt med mitt inre, tar jag helt enkelt dina ord med mig via papper för att använda dem i min livs-verktygslåda.
    Kärlek till dig & alla andra fina!

    • Åh, vilken bra idé, Sandra, tack! På det sättet kanske du, på sikt, hittar fram till den där kontakten … det tog ett tag för mig också, ska du veta, så det är inget självklart. Men ibland finns den bara där. Vad glad jag blir att jag kan bidra till din ”livs-verktygslåda”! ♥ Carolina

  • Den här ska jag skriva ner och jobba in!

    • Ja, gör det, Ann-Marie! När vi har detta i grunden, så blir allt annat i livet så mycket enklare. Så känner i alla fall jag. ♥ Carolina

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 3/5 kl 19-20

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu tar klivet från Egots till Själens era, märker vi att strategier som tidigare fungerat bra inte längre ger samma resultat. Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?
 
Anmäl dig till mitt gratis webinar Shine Your Light 3 maj kl 19-20 (ca), där jag guidar dig till den nya här tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och kanske också för andra, i Själens era. <3
 
Varmt & innerligt välkommen!

Tack för din anmälan!

Gratis webinar 2/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 3e maj så kanske den 2e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!