I backspegeln förstår vi allt

morgonkort_h_pavag_1353En dag kanske du kommer se tillbaka på den här dagen och tänka: Wow, vad häftigt – inte visste jag då att det jag gjorde skulle leda till det här! Men nu ser jag det så tydligt och klart. Tänk om jag hade vetat, då hade jag inte behövt känna mig så frustrerad.

Ja, varför inte tänka så redan idag? Att allt som händer och allt du gör, oavsett vad, en dag kommer att leda till någonting fantastiskt, något intressant, något häftigt, roligt, utmanande eller alldeles, alldeles … underbart!

För frustration är bara bra för en sak: Som igångsättare, för att få något gjort, komma sig för att agera, göra slag i saken. När du väl är igång – skippa frustrationen och lita istället på att allt kommer att bli bra, och att du är på rätt väg. För det är du, även om den kanske känns krokig och slingrig just nu.

Ge dig själv en klapp på axeln och säg: Bra jobbat! Du är på väg. Nu njuter vi av en skön fredag, här och nu!

Önskar dig, alltid, allt gott.
Carolina

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

4 Responses to “I backspegeln förstår vi allt

  • Tack underbara Carolina för din ”fredagstanke”. Det är precis så jag känner. Jag har tagit steget till skilsmässa så jag känner verkligen att jag är på väg. Trots att livet är rörigt just nu vet jag att jag gör rätt. Jag lyssnar äntligen till mitt hjärta och det gör mig så otroligt stark och glad. Tack för att du finns!

    • Tack, Camilla, så underbart att höra. Ja, när vi lyssnar till hjärtat blir vi starka. Och glada! Tack för att du finns! ♥ Carolina

  • Det är så förunderligt när det ena tecknet efter det andra kommer till mig om att jag är på rätt väg, att det är dax att ta första steget och sen nästa och nästa och nästa… Att lyssna till mitt inre, att känna tillit och släppa oron och tvivlen.Frustration (och i mitt fall en viss del uttråkning ;o) ) är jobbigt men det i sig är bra för då vill man inte vara kvar i det utan tar tag i saker… Och dina senaste 3 inlägg har varit spot on! Tack!
    Önskar Dig en lovely helg! :o)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 3/5 kl 19-20

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu går från Egots till Själens era fungerar inte våra gamla strategier lika bra.

Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?

Anmäl dig till mitt gratis webinar den 3 maj kl 19.00. Där guidar jag dig till den här nya tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och andra, i Själens era.

Varmt & innerligt välkommen!

Tack för din anmälan!

Gratis webinar 2/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 3e maj så kanske den 2e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!