Livet är enkelt – egentligen

berlock-var-din-egen-stjarna_4208Prova den här tanken idag: Släpp allt som känns tungt. Bara ställ ner det på marken och känn hur lätt du blir. Känn hur skönt det är att slippa bära allt det tunga. Ta ett djupt andetag och känn hur du slappnar av, och hur snabbt du får ny energi, hur mycket lättare allt känns.

Känn hur de första glädjeskutten porlar fram i dig. Det bubblar och spritter i kroppen. Du vill dansa, så lätt känner du dig!

Nu strålar ditt ansikte av glädje och kärlek. För kärleken bor i glädjen, och glädjen bor i lättheten, och lättheten är livet – om vi låter det.

Du är både kärleken och glädjen och lättheten, om du släpper allt bagage som du har samlat på dig och egentligen inte behöver bära på. Det var ett enkelt beslut att ställa ner det på marken, eller hur? Nu kastar vi bort det! Du behöver det inte längre.

Du kan ta ett första steg framåt, utan bagaget. Titta, en spegel! Se hur dina ögon gnistrar och glittrar nu när du är i lättheten, där du ska vara. Du är så vacker! Gå nu vidare, och sprid ditt glitter till andra på din väg. Livet är härligt och enkelt. Egentligen.

Önskar dig allt gott!
Carolina

PS. I den här härliga glädjen, titta gärna på våra kärleksfulla NYHETER inför julen!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

  1. Tack. Precis vad jag behövde idag. Tack.
    Jag är verkligen tacksam att jag hittade din blogg för ett par månader sedan.
    Ha en underbar kväll på alla sätt.
    Kram Lina

    1. Håller med ovanstående, glad att jag hittat dej<3. Så befriande det känns att läsa det du skriver i dag, ska tänka på att lämna det tunga, helst kasta bort. Jag har en ständig oro, ett ständigt ältande i tankarna osv

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier