Livet är enkelt – egentligen

berlock-var-din-egen-stjarna_4208Prova den här tanken idag: Släpp allt som känns tungt. Bara ställ ner det på marken och känn hur lätt du blir. Känn hur skönt det är att slippa bära allt det tunga. Ta ett djupt andetag och känn hur du slappnar av, och hur snabbt du får ny energi, hur mycket lättare allt känns.

Känn hur de första glädjeskutten porlar fram i dig. Det bubblar och spritter i kroppen. Du vill dansa, så lätt känner du dig!

Nu strålar ditt ansikte av glädje och kärlek. För kärleken bor i glädjen, och glädjen bor i lättheten, och lättheten är livet – om vi låter det.

Du är både kärleken och glädjen och lättheten, om du släpper allt bagage som du har samlat på dig och egentligen inte behöver bära på. Det var ett enkelt beslut att ställa ner det på marken, eller hur? Nu kastar vi bort det! Du behöver det inte längre.

Du kan ta ett första steg framåt, utan bagaget. Titta, en spegel! Se hur dina ögon gnistrar och glittrar nu när du är i lättheten, där du ska vara. Du är så vacker! Gå nu vidare, och sprid ditt glitter till andra på din väg. Livet är härligt och enkelt. Egentligen.

Önskar dig allt gott!
Carolina

PS. I den här härliga glädjen, titta gärna på våra kärleksfulla NYHETER inför julen!

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

4 Responses to “Livet är enkelt – egentligen

 • Tack. Precis vad jag behövde idag. Tack.
  Jag är verkligen tacksam att jag hittade din blogg för ett par månader sedan.
  Ha en underbar kväll på alla sätt.
  Kram Lina

  • Håller med ovanstående, glad att jag hittat dej<3. Så befriande det känns att läsa det du skriver i dag, ska tänka på att lämna det tunga, helst kasta bort. Jag har en ständig oro, ett ständigt ältande i tankarna osv

   • Tack, Carina, vad skönt att höra att det lättare lite. Vi behöver ju påminna oss – ofta! Önskar dig en härlig och ält-fri helg. ♥ Carolina

  • Tack så mycket, Lina! Önskar dig en härlig helg! ♥ Carolina

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 3/5 kl 19-20

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu går från Egots till Själens era fungerar inte våra gamla strategier lika bra.

Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?

Anmäl dig till mitt gratis webinar den 3 maj kl 19.00. Där guidar jag dig till den här nya tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och andra, i Själens era.

Varmt & innerligt välkommen!

Tack för din anmälan!

Gratis webinar 2/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 3e maj så kanske den 2e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!