Tack för att du finns

kort_livskonstnar-11_3417Tack för att du finns.

Många försöker, men alla klarar det inte. Ändå är det bättre att försöka, än att ge upp från början. Att försöka leva utan att döma, att försöka ge utan förväntningar om att få tillbaka, och att försöka älska utan anledning, villkor eller krav.

Tack för att du finns, som gör allt detta. Det berikar oss alla.

Önskar dig allt gott och en riktigt skön och kärleksfull helg!
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

6 svar

 1. När jag läste första raden, tänkte jag på alla dem som försöker, men inte lyckas. De som försöker leva, men ger upp och lämnar jordelivet. Många är de som ska vara stolta över sig själva, över att orka finnas kvar. Att inte lyckas vara kärleksfull och tolerant då, det spelar ingen roll. De orkar i alla fall finnas kvar.

  1. Tack, Ann, så kan det också vara, det är helt sant. Och genom att själv välja kärlek hjälper vi även de som har det ännu tyngre och svårare, det är jag övertygad om. Tillsammans har vi mer kraft än vi kanske tror. ♥ Carolina

 2. Jag börjar tänka på dethär med att man är snäll och hjälpsam men sällan får snällt tillbaka. Och det gör en ledsen för det man egentligen vill är väl bara att bli älskad.

  1. Hej TantMango,
   Ja, det är ju det grundläggande för oss alla, att vi vill bli älskade, visst är det så. Det är att vara människa!
   Och då är det min tro – och erfarenhet – att vi behöver börja med att älska oss själva. Först när vi älskar oss själva (och inte egentligen längre behöver bekräftelsen från andra), blir det enklare att vara snäll mot andra utan att förvänta sig något tillbaka. Och det är då, enligt min erfarenhet, som vi upplever att vi får så otroligt mycket tillbaka från omvärlden.
   När vi upplever att andra inte älskar oss betyder det alltså att vi själva inte älskar oss själva tillräckligt mycket. Och det är bra nyheter, för det kan vi göra något åt! Vad andra tycker och tänker kan vi inte påverka, hur duktiga och snälla vi än försöker vara, det har vi inte kontroll över. Men att börja acceptera, respektera och älska oss själva, det kan vi jobba med. Och det ger, i min värld, resultat i vad vi också får av omgivningen. Jag har själv upplevt skillnaden, och den är jättestor.
   Önskar dig allt gott och mycket kärlek!
   Många kramar,
   ♥ Carolina

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier