Din skönhet bländar universum. Kan du se det?

dagens_affirmation_22A-300x300Har naturen skapat något över huvud taget som är fult? Nej, ingenting. För allt i naturen har en funktion och det skapar skönhet; allt är så väl uttänkt och i samstämmighet med allt annat levande.

Vi människor är en del av naturen. Vi bär på samma skönhet, men verkar ha svårt att se den. Vi, som enda art på jorden, tvivlar på vårt värde, på vår funktion, vårt syfte, vår skönhet.

Varför? Varför är det så svårt för oss att uppfatta vår egen skönhet, vår funktion på jorden, vårt alldeles unika syfte? I min värld är vi alla fulländade för just vårt liv. Det betyder att alla också är helt unika och därmed icke jämförbara med varandra.

Jag vill uppmuntra till att se att vi människor är en del av den fantastiska naturen, där allt, precis allt, har ett syfte. Där allt, precis allt, är vackert och funktionellt. Där ingen del klarar sig utan den andra. Där allt hör ihop i ett sinnrikt system med oändliga förgreningar över hela universum, från solen, månen och alla stjärnorna ner till minsta småkryp och grässtrå.

Jag vill uppmuntra dig att se dig själv och andra från din själs utkikspunkt. Därifrån är det lätt att se det här – och det är vackert! Det är så genomträngande, makalöst, ljuvligt vackert att det ger tårar i ögonen.

Tänk om du kunde se att du är SÅ vacker. För det är du. Inifrån och ut, utifrån och in. Nu och för alltid, oavsett vad du har varit med om eller vad som kommer att hända i framtiden. Oavsett vad du gör, säger, tänker eller känner i detta nu.

Inget av detta – vad du tänker, gör, säger eller känner, vad som hänt dig och vad som kommer att hända dig – definierar dig, inget av detta ger dig ett värde. Ditt värde har varit intakt sedan du föddes. Om du inte känner ditt värde har du bara tillfälligt glömt det – det har aldrig försvunnit, det är alltid konstant.

Om du såg den här skönheten i dig själv skulle du aldrig mer tvlvla, vare sig på dig själv eller andra. Du skulle se på världen enbart med kärlekens ögon. Vad skulle hända då?

Jag önskar dig detta och mycket mera. Jag önskar dig själens och kärlekens ögon, och det som de gör för dig.

För det är du värd. Och så mycket mer.
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

 1. Nej, jag kan inte se det. Jag vill så gärna tro på det men mitt i alltet är det väldigt svårt att se hur just jag kan blända universum.
  Just därför byter jag ”glasögon” och tar på mig det par som egentligen redan borde sitta på näsan.
  Tack för dina alltid lika inspirerande ord, Carolina.

  1. Jag vet, Sandra, det är inte enkelt. Verkligen inte! Det är därför jag vill försöka tända en liten, liten glimt i någons hjärta om att vi kanske är större än vi till vardags tror, för så är det i min värld och det gör livet så mycket större och mer magiskt och spännande och roligt att leva.
   Tack för att du delar, vackra människa! :)
   Kram ♥ Carolina

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier