Var din egen stjärna!

fb-puff-1Du har en enorm scen till ditt förfogande: ditt liv. Den ser inte ut som någon annans scen, den är helt unik. Du kan välja att spela vilken pjäs du vill, en hel uppsättning eller en monolog. Eller hålla en konsert, hänga en utställning, göra en installation – valet är ditt.

Ingen annan har de rätta kvalifikationerna för att spela på din scen, de som du har: just din unika kombination av talanger, gåvor, drömmar och erfarenheter. Så om du inte gör något på din scen kommer den att stå tom och publiken gå hem. Eller, ännu värre – publiken väller upp på scenen och tar över, så att du får gömma dig i städskrubben och bara se på när de styr och ställer på DIN scen. Scenen som är ditt liv.

Nej, se till att ta hand om din scen. Var din egen stjärna! Din scen står där och väntar på dig – bara på dig och ingen annan. Vad vill du spela? Vad vill du uttrycka? Vad vill ge publiken? Med vem eller vilka? På vilket sätt?

Det är du – och ditt hjärta – som bestämmer.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: