Du är bra som du är!

fb-puff-13I min värld har du fötts till jorden av en anledning. Du har fått med dig de gåvor, talanger, intressen och drömmar som du behöver på vägen, och du möter de erfarenheter som hjälper dig att klara det du ska göra här.

Ibland känns det inte så. Jag vet att det ibland kan kännas som om allt är fel, både på dig själv och på världen eller på just ditt liv.

Just då är det ännu viktigare att påminna dig själv om hur fantastiskt det är att du ens finns till. Det är ett osannolikt mirakel. Och därför måste det finnas en mening med det. Det kan inte vara en slump. Det är för stort för det.

Det betyder att det här ”stora”, miraklet, förmodligen inte har gjort något fel när det skapade dig. Förmodligen är du precis perfekt för ditt liv och det du ska göra här.

Det ändras inte av att någon sa till dig att det var fel på dig när du var liten eller att du ännu inte har hittat din mening. Det finns där. Du behöver bara öppna ögonen för att se det.

Så försök ta till dig att du är bra precis som du är. Och inte bara det, du är ett mirakel. Som vi alla. Det är något av magi att vi finns till. Föreställ dig att du är allt du behöver vara och att du har allt du behöver. Låt axlarna falla ner och se på dig själv med omtanke, ömhet och kärlek. Respekt. Ta hand om dig. Du är viktig och hel och meningsfull bara genom att existera.

Skönt, eller hur?

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

ATT LEVA I LÄTTHET! - En upplevelse av själens era.

- Vill du expandera? Ta steget från “fantastiskt” till “magiskt”?

- Längtar du efter en känsla av lätthet? Flow mer som regel än undantag?

- Söker du nyckeln som omvandlar tungt till lätt i vardagen?

Det här kommer att bli intensivt, djupt, vackert och skapande …

Det kommer att bli en hel upplevelse, där du är i högsta grad involverad och kommer fram till dina egna insikter.

En blandning av meditation, aha-upplevelser, inspiration, verktyg och frågor till ditt undermedvetna, som hjälper dig att lämna det som begränsar dig bakom dig och ta klivet in i Själens era där vi lever i lätthet.

Förutsatt att DU är där! För du är med och bidrar till upplevelsen. Utan dig, ingen expansion.

Varmt & innerligt välkommen!
Carolina Gårdheim
Författare, diplomerad coach, shaman, prästinna och grundare av Kreativ Insikt

 

Tack för din anmälan!

... eller den 29/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 30e maj så kanske den 29e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!