Älska den du är!

fb-puff-12Du och dina talanger, gåvor, intressen, egenskaper, drivkrafter, erfarenheter och drömmar är allt du med säkerhet vet att du alltid kommer att ha med dig. Du är den enda du med säkerhet vet att du kommer att leva med resten av livet.

Väljer du – i ditt livs viktigaste relation – att älska det du har och den du är – eller att slå på dig själv? Väljer du att respektera dig själv och dina gåvor och drömmar – eller förringa dem och tycka att de är löjliga? Väljer du att ta emot gåvor och komplimanger med tacksamhet och öppet hjärta – eller att slå bort dem?

Det du väljer skapar ditt liv.

Jag vet att det inte alltid är lätt. Men lyssna på mig: Du är en fantastisk människa, hela du. Oavsett vad du har varit med om tidigare i ditt liv så har du allt du behöver för att skapa ett bra – eller ett mer än bra! – liv för dig själv och dina nära och kära. Det börjar med att börja tro att du är värd det, och att det är möjligt. Och det jobbet börjar i ditt hjärta genom att bit för bit börja tolerera, acceptera, respektera och sedan älska dig själv. En bit i taget.

Du räcker och blir över. Du är hel och fantastisk. Du är bra precis som du är. Du har allt du behöver. Jag lovar.

Låt det gå in i ditt hjärta, hela vägen in.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

ATT LEVA I LÄTTHET! - En upplevelse av själens era.

- Vill du expandera? Ta steget från “fantastiskt” till “magiskt”?

- Längtar du efter en känsla av lätthet? Flow mer som regel än undantag?

- Söker du nyckeln som omvandlar tungt till lätt i vardagen?

Det här kommer att bli intensivt, djupt, vackert och skapande …

Det kommer att bli en hel upplevelse, där du är i högsta grad involverad och kommer fram till dina egna insikter.

En blandning av meditation, aha-upplevelser, inspiration, verktyg och frågor till ditt undermedvetna, som hjälper dig att lämna det som begränsar dig bakom dig och ta klivet in i Själens era där vi lever i lätthet.

Förutsatt att DU är där! För du är med och bidrar till upplevelsen. Utan dig, ingen expansion.

Varmt & innerligt välkommen!
Carolina Gårdheim
Författare, diplomerad coach, shaman, prästinna och grundare av Kreativ Insikt

 

Tack för din anmälan!

... eller den 29/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 30e maj så kanske den 29e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!