Du behövs

fb-puff-15Alla dina sår och upplevda oförrätter, dina misstag och felsteg, dina återvändsgränder och tillkortakommanden, dina tårar och utbrott. Alla har de ett värde.

Alla dina glädjeämnen och lyckostigar, leenden och sånger, den mening du känner och kärleken i ditt hjärta, dina gåvor – egna och till andra – och uppnådda mål och drömmar. Alla har de också ett värde.

För det finns ingen annan som du. Inte på hela jorden. Inte i hela universum. Ingen annan!

Det finns ingen som har just din unika kombination av egenskaper, talanger, drivkrafter, erfarenheter, intressen, kunskaper, relationer, kompetenser, drömmar och passioner. Ingen annan!

Det kan inte vara så av någon annan anledning än att det är meningen att du ska använda din unikitet. Du har fått just din korg av egenskaper och erfarenheter av en anledning.

Vad gör du med denna din unika gåva? Vad bidrar du med bara genom att finnas till? Tacka dig själv för allt du är och gör. För du behövs.

Utan dig skulle inte universum vara detsamma.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: