Älska ditt liv

fb-puff-19Tänk att du har fått ett liv. Och inte vilket liv som helst, utan just ditt. Ditt alldeles egna.

Vissa dagar är det ett härligt liv och du tänker kanske inte så mycket på att du har det.

När dagarna å andra sidan känns långa och mörka, då är det lätt att förbanna livet och de sorger och besvär som det kan medföra.

Men betänk: Utan dig finns inte ditt liv. Ditt liv är du. Du är ditt liv.

Om du förbannar ditt liv, så förbannar du dig själv.

– Om du vill förändra något, använd istället kärlek.

Nästa gång livet inte blir som du hade tänkt dig, försök istället att se på dig själv och det som händer med lite ömhet.

Se att du hela tiden gör ditt bästa (för det gör du). Att det, trots allt, finns mycket bra i livet (för det finns det). Att det kommer att bli bättre, för det är livets inneboende kraft (ja, det är det).

När du har provat lite ömhet och förståelse, lägg till kärleken. Omslut dig själv med kärlek som en kokong eller puppa, häll kärlek som en varm sommardusch över dig själv och ditt liv, se kärlek i dina ögon och låt den spridas ut i världen.

När du älskar ditt liv, när du älskar dig själv, kommer allt hårt och kantigt att bli mjukare i konturerna och till slut lösas upp. Du kommer att se vad som – egentligen – är viktigt, och vad du kan strunta i. Du kommer att känna tilliten i ditt hjärta och våga gå framåt, trots att det är lite oroligt och läskigt.

För du är kärlek. Och kärleken är du. Ni är ett. Du och ditt magiska liv.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier