Vila: allt är bra

fb-puff-115Hur svårt är inte det att tro på emellanåt, när livet stormar? Ändå är detta lilla uttryck något som hjälpt mig igenom så många kriser att det borde få Nobelpris.

När jag trasslar in mig i livet avlägsnar jag mig nämligen direkt från min innersta kärna, själen om du vill, som på sitt oändligt visa sätt vet att allt är bra. Oavsett hur jag just nu upplever det, så är det – med själens evighet som kuliss – precis som det ska vara. Även om jag inte kan se det, så vet jag innerst inne att det är så.

Och när jag påminner mig själv om det, så åker mina axlar ner ett snäpp. Jag slappnar av och andas ut.

Och plötsligt kan jag se allt lite klarare.

Lösningar dyker upp, livet känns en aning lättare, jag får hjälp. Jag släpper in värme och kärlek, öppnar dörrar, välkomnar livet tillbaka.

Allt för att jag öppnade mitt hjärta och vågade lyssna till känslan som sa att på någon nivå är allt ändå bra, och att det är viktigt att jag, hur det än stormar och viner, emellanåt vilar och slappnar av. För annars blir det i alla fall inte bättre, och jag kommer fortsätta att sakna den där kontakten som gör allt i livet så mycket lättare.

Den där kontakten, den där vetskapen i hjärtat, som är kärlek. Som är visdom. Som är evighet. Och som jag behöver se till att få tag i då och då för att påminna mig.

Allt är bra. Jag vet det nu.

Tack för påminnelsen!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

ATT LEVA I LÄTTHET! - En upplevelse av själens era.

- Vill du expandera? Ta steget från “fantastiskt” till “magiskt”?

- Längtar du efter en känsla av lätthet? Flow mer som regel än undantag?

- Söker du nyckeln som omvandlar tungt till lätt i vardagen?

Det här kommer att bli intensivt, djupt, vackert och skapande …

Det kommer att bli en hel upplevelse, där du är i högsta grad involverad och kommer fram till dina egna insikter.

En blandning av meditation, aha-upplevelser, inspiration, verktyg och frågor till ditt undermedvetna, som hjälper dig att lämna det som begränsar dig bakom dig och ta klivet in i Själens era där vi lever i lätthet.

Förutsatt att DU är där! För du är med och bidrar till upplevelsen. Utan dig, ingen expansion.

Varmt & innerligt välkommen!
Carolina Gårdheim
Författare, diplomerad coach, shaman, prästinna och grundare av Kreativ Insikt

 

Tack för din anmälan!

... eller den 29/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 30e maj så kanske den 29e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!