Vila: allt är bra

fb-puff-115Hur svårt är inte det att tro på emellanåt, när livet stormar? Ändå är detta lilla uttryck något som hjälpt mig igenom så många kriser att det borde få Nobelpris.

När jag trasslar in mig i livet avlägsnar jag mig nämligen direkt från min innersta kärna, själen om du vill, som på sitt oändligt visa sätt vet att allt är bra. Oavsett hur jag just nu upplever det, så är det – med själens evighet som kuliss – precis som det ska vara. Även om jag inte kan se det, så vet jag innerst inne att det är så.

Och när jag påminner mig själv om det, så åker mina axlar ner ett snäpp. Jag slappnar av och andas ut.

Och plötsligt kan jag se allt lite klarare.

Lösningar dyker upp, livet känns en aning lättare, jag får hjälp. Jag släpper in värme och kärlek, öppnar dörrar, välkomnar livet tillbaka.

Allt för att jag öppnade mitt hjärta och vågade lyssna till känslan som sa att på någon nivå är allt ändå bra, och att det är viktigt att jag, hur det än stormar och viner, emellanåt vilar och slappnar av. För annars blir det i alla fall inte bättre, och jag kommer fortsätta att sakna den där kontakten som gör allt i livet så mycket lättare.

Den där kontakten, den där vetskapen i hjärtat, som är kärlek. Som är visdom. Som är evighet. Och som jag behöver se till att få tag i då och då för att påminna mig.

Allt är bra. Jag vet det nu.

Tack för påminnelsen!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: