50% på allt i butiken – 10 okt är sista dagen vi har öppet!

butik_hornsg_interiorHej fantastiska du!

Ett riktigt stort och varmt TACK för alla fina kondoleanser vi har fått nu när vi stänger ner vår lilla butik på Hornsgatan – så många kärleksfulla, underbara mejl och kommentarer – det känns helt fantastiskt!

Och ni har också vallfärdat till butiken för att säga ett sista farväl – och för att passa på att ta del av vår stora utförsäljning, förstås.

Nu går vi in i sista veckan innan vi stänger, så nu vill vi verkligen ha bort hela lagret och ger dig därför 50% på ALLT i butiken hela veckan!

Dessutom säljer vi ut många blädder- och visnings-ex med hela 75% rabatt! Däribland en hel del smycken.

Butiksvägg i butiken på Hornsgatan 29 i Stockholm.Våra stora, fina tavlor med ram, som ni sett hänga på väggarna i butiken (några ser du här intill), 60×60 cm, säljs nu ut för 200 kr st, i befintligt skick (ord pris 629 kr).

Så varmt välkommen in till Hornsgatan 29 måndag-lördag, som är sista dagen vi håller öppet.

Och du – på förekommen anledning: Det är enbart butiken på Hornsgatan som stänger! 

Vår webbutik kommer självklart att finnas kvar och Carolina kommer fortsätta att skriva böcker, göra kalendrarna, inspirationskort och annat med tanke & mening, själ & hjärta. Vi kommer fortsätta att skicka ut vår katalog inför jul och dessa nyhetsbrev. Carolina fortsätter blogga och inspirera på nätet samtidigt med e-kurserna och inspirationsdagarna och allt annat.

Det är enbart butiken som stänger.

Än en gång varmt och innerligt tack för alla era fina ord och för den här tiden med butiken!

Sista dagen vi håller öppet är lördag 10 okt. Varmt välkomna in – och passa gärna på innan lagret tar slut!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 3/5 kl 19-20

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu går från Egots till Själens era fungerar inte våra gamla strategier lika bra.

Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?

Anmäl dig till mitt gratis webinar den 3 maj kl 19.00. Där guidar jag dig till den här nya tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och andra, i Själens era.

Varmt & innerligt välkommen!

Tack för din anmälan!

Gratis webinar 2/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 3e maj så kanske den 2e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!