Sök efter det goda

fb-puff-114Undrar du hur de gör, de där som kan slå av en planka eller en tegelsten med bara handen? Det är egentligen ganska enkelt.

I universum finns oändlig potential, oändliga möjligheter. Men så snart vi fäster vår uppmärksamhet på EN sak, EN möjlighet, så försvinner alla de andra möjligheterna och det är enbart det vi fokuserar på som existerar och växer.

Så om du, när du ska slå sönder plankan, fokuserar på plankan så finns bara plankan, och du kommer att få väldigt ont i handen när du försöker så sönder plankan, vilket visar sig vara omöjligt.

Men om du istället bortser helt från plankan och bara ser din hand framför dig flyga genom luften, som om plankan inte alls fanns i ditt universum (och det gör den inte heller just då!) – då kan du slå sönder den utan att det ens känns!

Inser du då varför det inte är någon bra idé att fokusera på det som vi upplever som problem, hinder, brister?

Just det, då kommer de att växa och du får svårare och svårare att hitta en lösning, finna en ny väg eller se och uppskatta dina styrkor, för allt som finns i din värld är problem, hinder och brister (=plankan). Och det gör ont!

Men om du väljer att fokusera på det som är gott, på de möjligheter som ligger framför dig, på dina styrkor och det du älskar (luften, din hand i luften), då kommer DET att växa i ditt liv. Då kommer du att få mer och mer gott i ditt liv, fler och fler möjligheter öppnar sig för dig och du utvecklar till och med superkrafter …

Du är som solen – det du riktar ditt ljus mot i trädgården är det som kommer att växa och ta över. Allt som hamnar i skuggan, det du inte ”ser”, struntar i, inte lägger några känslor på, kommer så småningom att självdö, för det får ingen näring.

Så lyft blicken förbi det du upplever som hinder och brister och fokusera istället på vart du är på väg, vad du vill, det du uppskattar, det som är gott i livet.

Sök medvetet efter allt som är gott, så hjälper du både dig själv och världen på bästa sätt.

Ha det så härligt!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

ATT LEVA I LÄTTHET! - En upplevelse av själens era.

- Vill du expandera? Ta steget från “fantastiskt” till “magiskt”?

- Längtar du efter en känsla av lätthet? Flow mer som regel än undantag?

- Söker du nyckeln som omvandlar tungt till lätt i vardagen?

Det här kommer att bli intensivt, djupt, vackert och skapande …

Det kommer att bli en hel upplevelse, där du är i högsta grad involverad och kommer fram till dina egna insikter.

En blandning av meditation, aha-upplevelser, inspiration, verktyg och frågor till ditt undermedvetna, som hjälper dig att lämna det som begränsar dig bakom dig och ta klivet in i Själens era där vi lever i lätthet.

Förutsatt att DU är där! För du är med och bidrar till upplevelsen. Utan dig, ingen expansion.

Varmt & innerligt välkommen!
Carolina Gårdheim
Författare, diplomerad coach, shaman, prästinna och grundare av Kreativ Insikt

 

Tack för din anmälan!

... eller den 29/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 30e maj så kanske den 29e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!