Följ din egen stig

fb-puff-122Ja, det får vi höra ibland. Men hur vet vi vilken stig vi ska välja, vilken som är vår stig?

Jag tänker att den stig jag går på just nu måste vara min eftersom jag går på den … Kan det vara så enkelt? Ja, jag tror det. Vi kan inte göra fel.

Kändes inte det skönt att höra? Vi kan inte göra fel. Vi kan inte välja fel väg.

Varför? För att det inte är vi som väljer vägen, utan vägen väljer oss …

Även om vi upplever att vi går i kringelkrokar för att komma fram, gång på gång hamnar i återvändsgränder och stannar förvirrat och byter spår, så tror jag att vi hela tiden är på rätt väg, på vår väg.

Bara vi kunde förlika oss med vår väg, bara vi kunde känna att den är vår och därför är bra och rätt för oss, ja, bäst för oss.

Sänka axlarna och börja njuta av utsikten istället för att undra om vi är på rätt väg.

Se, en kanin skuttar över fälten! Och vallmon står i blom. En hök svävar mäktigt över skyn och i vägkanten står blommor nickande på rad … Allt det missar vi om vi bara tittar på våra fötter och är fast i huvudets undringar om vi verkligen är på rätt väg eller …

Nej, stanna upp, se dig om kring! Njut av det du har omkring dig just nu. För detta nu kommer aldrig igen. Fundera inte mer på om du har valt rätt stig, utan våga lita på att du redan går på den väg som är din.

Det är bara att sätta ena foten framför den andra, och njuta av varje andetag. Ingen stig är som din stig. Njut av den!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 3/5 kl 19-20

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu går från Egots till Själens era fungerar inte våra gamla strategier lika bra.

Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?

Anmäl dig till mitt gratis webinar den 3 maj kl 19.00. Där guidar jag dig till den här nya tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och andra, i Själens era.

Varmt & innerligt välkommen!

Tack för din anmälan!

Gratis webinar 2/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 3e maj så kanske den 2e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!