Jag tror på kreativa kvinnor som en drivande kraft för positiv utveckling på jorden

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Jag tror på kreativa kvinnor som en drivande kraft för positiv utveckling på jorden.

Jag tror att när kvinnor börjar inifrån istället för utifrån – och släpper alla upplevda krav, egna och andras, på hur vi förväntas vara och vad vi förväntas göra – och istället är och gör det som kommer från hjärtat och själen, så tillåter det även andra att göra samma sak.

Och det är helande och transformerande.

Jag tror på att vi skapar och har större makt över våra liv än vad vi normalt är uppfostrade att tro.

Jag ser på kreativitet som en transpersonell egenskap, en kanal för kommunikationen med själen. Det är genom kreativiteten vi får kontakt med och möjlighet att förverkliga våra drömmar och visioner, och förstå vår uppgift här på jorden.

Jag tror på kraften som finns i att ställa sig upp och säga:

– Det här är jag. Med hela min kärlek, min passion, mina talanger och drömmar, min vilja, glädje och styrka, mina erfarenheter, rädslor och behov. Och det står jag för!

Jag tror på att var och en av oss är oändligt viktig, och att kärlek är svaret på i stort sett allt.

Jag tror på tacksamhet och kärlek som källan till allt. Jag tror på glädje som vägvisaren till alla våra drömmar. Och jag tror på rädslan som själva porten till vår kraft och storhet.

Jag tror på att medvetet försöka vara en lite bättre människa varje dag, genom att välja kärlek i allt. Genom att försöka hålla sin energi positiv och hög. Genom att se det bästa i allt som sker, och genom att utmana sig själv och de begränsningar som vi skapar åt oss själva.

Och genom att hedra och älska oss själva varje gång vi inte klarar att göra det.

För ingen människa är perfekt. Och ändå är vi alla helt perfekta, precis som vi är, för just det liv vi lever och det syfte vi har.

Jag tror på dig, och på att du har kraften att leva ditt bästa liv, det liv som gör gott inte bara för dig, utan också för alla oss andra.

Tack för att du är du och för att du förgyller den här världen med ditt stora hjärta, din vackra själ och dina fantastiska drömmar.

Med kärlek & magi,
Carolina 

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: