Insikten som fick mig att släppa alla rädslor

Carolina_sitterHej fantastiska du!

Vad är det som stoppar mig? Vad är det som gör att jag inte vågar ta nästa steg?

Jag satt i min meditationshörna på morgonen och ställde frustrerad frågorna rakt ut i universum.

Jag kunde nästan känna hur jag hade som ett band rund kroppen som hindrade mig från att ställa mig upp och stå för det jag trodde på. Men jag kunde för mitt liv inte förstå vad det var eller hur jag skulle bli av med det!

Och det var olyckligt, för jag gick runt med en så stark känsla av att det var just det jag skulle göra. Att jag skulle inspirera på fler sätt än genom mina böcker, smycken, inspirationskort och annat som under de tio föregående åren.

Nu var det något annat som pockade på. Och jag ville så gärna lyssna och agera på det. Men något var i vägen och gjorde att jag inte rörde mig ur fläcken.

Ingen svarade på min fråga, så jag avslutade min meditationsstund och fortsatte med min dag, fortfarande frustrerad och inställd på att detta kunde ta sin tid att förstå och lösa.

På lunchen samma dag skulle jag gå till ICA och hämta ut ett paket.

På vägen dit var det som om blixten slog ner i huvudet på mig med svaret!

Jag insåg i ett ögonblick vad som hindrat mig:

Jag hade undermedvetet gått runt och trott att om jag ställde mig upp och sa vad jag trodde på, om jag stod upp för mig själv och det som är sant för mig, så förväntades jag kunna svara på alla frågor som alla någonsin skulle kunna tänkas ställa till mig om allting

Inte så konstigt att jag tvekade och inte kunde ta mig framåt, för det kan ju ingen!

Sedan såg jag som en vision, stående där mitt på vägen till mataffären:

Affirmationskort_Hela-livet_fram-16Jag såg en bild av jordklotet framför mig. Runt klotet såg jag tusentals människor som alla arbetade för att göra världen lite bättre. Var och en drog sitt strå till stacken, var och en tog ansvar för sin lilla bit – och tillsammans skapade vi under, en liten bit i taget. Det var så vackert!

Jag insåg att jag bara behöver stå upp för min del, för det jag tror på. Jag behöver inte kunna eller svara på saker som inte hör till min ”tårtbit”.

Och i ett ögonblick försvann min rädsla. Vilken lättnad!

Jag tror att vi alla som vill göra världen lite bättre vid något eller flera tillfällen behöver slå igenom sådana här barriärer för att kunna ta nästa steg och våga lysa ännu mer av vårt ljus i världen.

Ibland sker insikten i ett ögonblick, som för mig den här gången. Andra gånger är det mer av en process, som vi får ta oss igenom. Jag har varit med om det också.

Oavsett hur det går till, så krävs 2 saker, som jag ser det, för att utveckling ska kunna ske:

1. En vilja att inte bara vara åskådare till livet, utan själv vara med och skapa det.

I det här exemplet handlade det om att jag själv aktivt bad att få svar, att få hjälp att ta mig ur frustrationen. Jag accepterade inget annat, även om jag var beredd på att det kunde ta tid.

2. Att vi utsätter oss för nya saker, för ny inspiration, för att ge oss själva möjlighet att utvecklas.

I mitt fall uppstod inte den här insikten i tomma intet, utan efter att jag i flera veckor utsatt mig för att utveckla mitt entreprenörskap (och därmed mig själv, för det hänger ihop) genom att gå en e-kurs för en fantastisk coach, som utmanade mig och lärde mig nya saker.

Om jag inte utsatt mig för de här nya tankarna, för övningar som fick mig att utvecklas och för andra människor i kursen som inspirerade mig, så tror jag inte att den här viktiga insikten hade kommit till mig.

Och då hade jag kanske ännu inte idag vågat ta det där nästa steget …

Det här är en anledning till att jag nu vill erbjuda dig, om du är eller vill bli en entreprenör med själ & hjärta, samma möjlighet att utvecklas genom min nya e-kurs Entreprenörskap med själ & hjärta.

Min förhoppning är att den ska kunna hjälpa dig att utmana dig själv och utvecklas för att ta nästa steg i ditt entreprenörskap och i ditt liv.

Så att du kan nå ut till ännu fler med det du kan och tror på.

Sista anmälningsdag är måndagen den 1 februari, men anmäl dig gärna på en gång, om du känner att det talar till ditt hjärta, för du får direkt access till vår privata Facebook-grupp där du kan börja hämta inspiration från andra fantastiska kvinnliga entreprenörer på en gång!

Läs gärna mer om e-kursen och mentorsprogrammet som kan inspirera dig till ditt nästa steg här >

Önskar dig allt gott och att du ska känna inspiration, glädje och stolthet över det du skapar varje dag!

Med kärlek,
Carolina 

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

PS. Känner du någon som är eller vill bli en entreprenör med själ & hjärta? Vidarebefordra gärna den här länken till henne! Det kan bli så att hon tackar dig … :) Tack!

Här är länken att tipsa om igen: http://valkommen.eskap.carolinagardheim.se/

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *