Kärleken ger dig vingar

fb-puff-125Minns du när du var förälskad senast? I en partner, i ett barn, i dig själv? Känn hur stort hjärtat blir, det vill ta hela världen i famn! Känn hur möjligheter öppnar sig, hur du studsar fram genom livet, hur du lever i ständig glädje och förväntan.
 
Den känslan, förälskelsen, är en av de mest skapande känslor vi har. När du är förälskad ligger hela världen framför dina fötter, allt är möjligt, du ser inga hinder för någonting. Och eftersom dina känslor är skapande betyder det också att allt verkligen kan hända.
 
Vad i ditt liv idag kan du känna förälskelse inför? Kanske du inte är nykär just nu, men du kan minnas känslan och återskapa den. Eller så minns du kanske förälskelsen i ditt nyfödda barn, hur stor kärleken var som nästan sprängde sönder dig?
 
Du kan också hitta förälskelse i känslan inför ett hus du älskar, ett drömjobb, ett husdjur eller till ditt eget lilla barn inuti.
 
Det spelar ingen roll, känn bara känslan av förälskelse och du hjälper dig själv att öppna portar du trodde var stängda, se möjligheter du inte visste fanns och skapa det liv du drömt om men inte trodde var möjligt.
 
Kärleken ger dig vingar. Flyg högt!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

 

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

ATT LEVA I LÄTTHET! - En upplevelse av själens era.

- Vill du expandera? Ta steget från “fantastiskt” till “magiskt”?

- Längtar du efter en känsla av lätthet? Flow mer som regel än undantag?

- Söker du nyckeln som omvandlar tungt till lätt i vardagen?

Det här kommer att bli intensivt, djupt, vackert och skapande …

Det kommer att bli en hel upplevelse, där du är i högsta grad involverad och kommer fram till dina egna insikter.

En blandning av meditation, aha-upplevelser, inspiration, verktyg och frågor till ditt undermedvetna, som hjälper dig att lämna det som begränsar dig bakom dig och ta klivet in i Själens era där vi lever i lätthet.

Förutsatt att DU är där! För du är med och bidrar till upplevelsen. Utan dig, ingen expansion.

Varmt & innerligt välkommen!
Carolina Gårdheim
Författare, diplomerad coach, shaman, prästinna och grundare av Kreativ Insikt

 

Tack för din anmälan!

... eller den 29/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 30e maj så kanske den 29e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!