Lev det liv du älskar

fb-puff-124Ett liv har du fått till skänks. Vad ska du göra med det? Göra det du tror att du måste eller det du älskar? Låta andra bestämma eller ta besluten själv? Bara följa med strömmen eller hitta dina egna vägar? Allt är möjligt, det är ditt liv.

När du låter andra bestämma, när du följer med strömmen, när du bara gör det du tror att du måste – det är också ett val. Och valet är ditt.

Tänk om det finns så mycket mer därute. Så mycket mer liv för dig? Tänk om det finns mer kärlek? Större utmaningar som hjälper dig att växa? Ännu mer att njuta av?

Tänk om det finns större mening? Godare mat? Härligare resor? Ännu mera kärlek? Överflöd. Av det som just du får liv av, som just du älskar?

Vad väntar du på? Börja skapa ditt liv, det liv du älskar. Det är enkelt! Bara börja fyll det med sådant du älskar att göra, sådant du älskar att se på och sådant du älskar att uppleva. Fyll sedan på med människor du älskar, och miljöer du trivs i. Och drömmar, dina drömmar.

Glömde jag något? Jo, börja med att älska dig själv. När du gör det är det inte svårt att inse att du är värd ett liv du älskar.

Du väljer. Det är ditt liv.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier