Lev det liv du älskar

fb-puff-124Ett liv har du fått till skänks. Vad ska du göra med det? Göra det du tror att du måste eller det du älskar? Låta andra bestämma eller ta besluten själv? Bara följa med strömmen eller hitta dina egna vägar? Allt är möjligt, det är ditt liv.

När du låter andra bestämma, när du följer med strömmen, när du bara gör det du tror att du måste – det är också ett val. Och valet är ditt.

Tänk om det finns så mycket mer därute. Så mycket mer liv för dig? Tänk om det finns mer kärlek? Större utmaningar som hjälper dig att växa? Ännu mer att njuta av?

Tänk om det finns större mening? Godare mat? Härligare resor? Ännu mera kärlek? Överflöd. Av det som just du får liv av, som just du älskar?

Vad väntar du på? Börja skapa ditt liv, det liv du älskar. Det är enkelt! Bara börja fyll det med sådant du älskar att göra, sådant du älskar att se på och sådant du älskar att uppleva. Fyll sedan på med människor du älskar, och miljöer du trivs i. Och drömmar, dina drömmar.

Glömde jag något? Jo, börja med att älska dig själv. När du gör det är det inte svårt att inse att du är värd ett liv du älskar.

Du väljer. Det är ditt liv.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

ATT LEVA I LÄTTHET! - En upplevelse av själens era.

- Vill du expandera? Ta steget från “fantastiskt” till “magiskt”?

- Längtar du efter en känsla av lätthet? Flow mer som regel än undantag?

- Söker du nyckeln som omvandlar tungt till lätt i vardagen?

Det här kommer att bli intensivt, djupt, vackert och skapande …

Det kommer att bli en hel upplevelse, där du är i högsta grad involverad och kommer fram till dina egna insikter.

En blandning av meditation, aha-upplevelser, inspiration, verktyg och frågor till ditt undermedvetna, som hjälper dig att lämna det som begränsar dig bakom dig och ta klivet in i Själens era där vi lever i lätthet.

Förutsatt att DU är där! För du är med och bidrar till upplevelsen. Utan dig, ingen expansion.

Varmt & innerligt välkommen!
Carolina Gårdheim
Författare, diplomerad coach, shaman, prästinna och grundare av Kreativ Insikt

 

Tack för din anmälan!

... eller den 29/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 30e maj så kanske den 29e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!