Glädjen är din vägvisare

fb-puff-126Hur känns glädje? Pirrigt. Öppet. Sprudlande. Energifyllt.

Men också. Varmt. Rofyllt. Tryggt. Välkomnande. 

Som en öppen famn att landa i.

Viss glädje är som ett leende, innerlig, insiktsfull och inkännande. Annan, som ett skratt, kan vara vild, galen och alldeles förryckt! 

Men allt är glädje, en energi vi känner igen, behöver och dras till, även om den inte alltid får det erkännande den är värd.

För glädjen skickar ett tydligt budskap till oss. Vi mår bra. Vi är på rätt väg. Det är bara att fortsätta så!

Så när du ska ta ett beslut, ställ inte bara frågan: Är det här rätt väg att gå? utan fråga också: Kommer det här att ge mig glädje?

Om svaret är ja finns ingen tvekan. Glädjen öppnar världen på vid gavel, och bjuder alla att följa med. Glädjen bjuder in och tar hand om, bjuder ut och bjuder till. Glädjen gjuter olja på vågorna, lägger balsam på såren och vaggar sömnlös till ro.

När det finns glädje i botten, hittar vi alltid lösningar, hur världen än annars ser ut.

När vi vågar se glädjen i ögonblick och livsstunder, även om livet i övrigt känns tungt, då kommer vi alltid att klara oss.

När vi befordrar glädjen till vår vägvisare, då kommer livet att börja dansa.   

Sätt på musiken, och bjud upp!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

 

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

2 Responses to “Glädjen är din vägvisare

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: