Andas & njut

fb-puff-140När huvudet är fullt av tankar, som ett fågelbo fullt av hungriga, skrikande ungar som kräver din uppmärksamhet. När oro och bekymmer skymmer utsikten framför dina ögon. Andas! 

När stressen rinner i dina ådror så att du inte kan se någon utväg. När tröttheten gör lederna dina stela och ovilliga till den rörelse som du skulle må så bra av. Andas!

Andas djupt och långsamt. Andas från längst ner i din mage till högst upp i dina lungor. Släpp långsamt ut luften och ta in ny. 

Känn hur kroppen syrsätts. Hur du landar här och nu. Känn hur ditt medvetande lockas tillbaka till din kropp, till dig själv, till ditt liv.

Se dig nu omkring. Se så mycket vackert som finns att njuta av. Se människor du älskar, blommor som ger dig sin skönhet, vatten som svalkar och ger liv, och grönska som livnär dina ögon. Saker i ditt hem som hjälper dig genom din dag och som ger dig bekvämlighet. Människor som ger dig kärlek och utmaningar för att växa.

Ta ett djupt andetag till och känn hur du får liv i kropp och själ.   

Andas och njut av det fantastiska liv du fått som gåva …

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.seför att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

2 Responses to “Andas & njut

  • Tack Carolina! Just det behövde jag läsa just nu ❤️

    • Vad glad jag blir att höra det, Veronica! Tack ♥ Carolina

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 3/5 kl 19-20

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu går från Egots till Själens era fungerar inte våra gamla strategier lika bra.

Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?

Anmäl dig till mitt gratis webinar den 3 maj kl 19.00. Där guidar jag dig till den här nya tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och andra, i Själens era.

Varmt & innerligt välkommen!

Tack för din anmälan!

Gratis webinar 2/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 3e maj så kanske den 2e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!