Låt kärleken visa vägen

fb-puff-131För att kunna uppnå dina drömmar behöver du veta vad du verkligen vill.
För att kunna veta vad du verkligen vill behöver du känna dig själv.
För att känna dig själv behöver du vara dig själv.
För att kunna vara dig själv behöver du lyssna till ditt hjärta.

Ditt hjärta vet vem du var innan du lade på dig allt du trodde du behövde för att få vara med, passa in och bli älskad.
Ditt hjärta var med dig från början, när du bara var en själ, ännu utan kropp, som bestämde sig för att vända åter till jorden för blotta nöjet att få uppleva resan igen.
Ditt hjärta vet vem du är och vad du verkligen vill, så lyssna på det. Lyssna noga.
Det kommer att visa dig vägen, ett steg i taget.

Fråga ditt hjärta vad du älskar, och börja fyll livet med det.
Fråga ditt hjärta vad du tycker är viktigt, och börja göra något åt det.
Fråga ditt hjärta vem du hade älskat att vara, och börja vara den personen redan idag.

Hjärtat håller dig i handen hela vägen.
Ett steg i taget, en dag i taget, en dröm i taget.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha mitt nyhetsbrev?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis. Tack för att du finns!

Tack för din anmälan!

GRATIS WEBINAR 3 MAJ kl 19-20!

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu tar klivet från Egots till Själens era, märker vi att strategier som tidigare fungerat bra inte längre ger samma resultat. Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?
 
Anmäl dig till mitt gratis webinar Shine Your Light 3 maj kl 19-20 (ca), där jag guidar dig till den nya här tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och kanske också för andra, i Själens era. <3
 
Varmt & innerligt välkommen!

You have Successfully Subscribed!