Du är vacker

fb-puff-133Har du sett din själ i spegeln idag? Sett din själ i ögonen, talat med ditt hjärta, lyssnat till din mage? I så fall vet du hur vacker du är, inifrån och ut, och vilken skönhet varje människa besitter i och av sig själv.

För du är ett underverk enbart genom att finnas till, och när du öppnar ditt hjärta får du hela världen att blomstra.

Ingenting skapat i universum är inte vackert, är inte helt och perfekt precis som det är, är inte utan syfte och mening.

Du är en del av universum. Du är skapad vacker, meningsfull och perfekt för just det som är ditt syfte på jorden. 

Låt detta falla ner i ditt hjärta och bli till din sanning som varje morgon gör din spegelbild – och alla andras – så vacker att dina ögon tåras.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: