Kärlek helar allt

fb-puff-134Allt vi gör, gör vi antingen av kärlek – eller som ett rop på kärlek.

Kärlek är själva grunden för vår existens. Limmet, om du vill, som kan laga allt som inte fungerar som det ska, allt som är trasigt.

Jag vet ingen människa som känner sig fullkomligt älskad som gör andra människor illa. Det är omöjligt, för vi kan inte skicka ut någon annan energi än den vi har inom oss. Du kan inte hata någon samtidigt som du känner kärlek.

Prova själv!

Tänk på någon du älskar högt och som älskar dig tillbaka. Tänk på er kärlek, på hur den omsluter dig och får ditt hjärta att växa. Känn hur skön den här kärleken är, och hur den bor i hela dig. Du blir alldeles varm och mjuk, trygg och glad.

Vill du slå någon nu? Kan du ens slå någon nu?

Du ser – det GÅR inte! Det är omöjligt. 

För kärlek har en så mycket högre energi än hat, intolerans, frustration eller ilska, så de kan inte existera samtidigt på samma plats. 

Så prova att se på allt (framför allt dig själv) med kärlekens ögon idag. 

Vad händer? 

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

 

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 3/5 kl 19-20

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu tar klivet från Egots till Själens era, märker vi att strategier som tidigare fungerat bra inte längre ger samma resultat. Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?
 
Anmäl dig till mitt gratis webinar Shine Your Light 3 maj kl 19-20 (ca), där jag guidar dig till den nya här tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och kanske också för andra, i Själens era. <3
 
Varmt & innerligt välkommen!

Tack för din anmälan!

Gratis webinar 2/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 3e maj så kanske den 2e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!