Du är älskad & trygg

fb-puff-135Tänk om du i varje ögonblick visste att du var helt och fullt älskad, och helt och fullt trygg. Vad skulle bli ditt nästa steg? 

Känn efter hur det skulle vara: Du är ovillkorligt älskad. Du är helt trygg. Det finns ingenting att vara rädd för. Vem skulle du bli, om det var så?

Upplevelsen av våra liv är som en spegelbild av vårt inre. När jag känner mig trasig och otrygg skapar jag ett trasigt och otryggt liv. När jag känner mig älskad och trygg skapar jag ett helt annat liv.

Men hur vänder jag ”trasig och otrygg” till ”älskad och trygg”? Som alltid, ett steg i taget. Och det börjar med att bestämma dig för att tro på det innan du har fått bevis för det. Att bestämma dig för att tro på din egna skaparkraft, tro på universums genialitet och storhet, tro på alltings mening.

Du är här av en anledning. Alltså är du perfekt för det du är här för att göra. Du är redan hel. Du är redan trygg. Du är redan älskad.

När du bestämmer dig för att tro på det, oavsett hur ditt liv har varit eller hur det ser ut just nu, har du ändrat hela din grundenergi. Det kommer att förändra vad du också kommer att möta, och hur du kommer att uppleva det.

Och var inte sträng mot dig själv om du då och då tvivlar. Det är mänskligt. Det hör till. Bara återvänd till din övertygelse så snart du kan. 

Ställ dig själv frågan:

Tänk om jag inte behövde vara rädd för någonting? Vad skulle jag göra? 

Och så gör du det.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

Gratis webinar 30/5 kl 19-20

ATT LEVA I LÄTTHET! - En upplevelse av själens era.

- Vill du expandera? Ta steget från “fantastiskt” till “magiskt”?

- Längtar du efter en känsla av lätthet? Flow mer som regel än undantag?

- Söker du nyckeln som omvandlar tungt till lätt i vardagen?

Det här kommer att bli intensivt, djupt, vackert och skapande …

Det kommer att bli en hel upplevelse, där du är i högsta grad involverad och kommer fram till dina egna insikter.

En blandning av meditation, aha-upplevelser, inspiration, verktyg och frågor till ditt undermedvetna, som hjälper dig att lämna det som begränsar dig bakom dig och ta klivet in i Själens era där vi lever i lätthet.

Förutsatt att DU är där! För du är med och bidrar till upplevelsen. Utan dig, ingen expansion.

Varmt & innerligt välkommen!
Carolina Gårdheim
Författare, diplomerad coach, shaman, prästinna och grundare av Kreativ Insikt

 

Tack för din anmälan!

... eller den 29/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 30e maj så kanske den 29e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!