Välj ditt drömliv

fb-puff-136När du vill vara andra till lags handlar livet väldigt mycket om andra människor – vad ska de tänka, vad vill de, vad tycker de, vad tror jag att de vill att jag ska göra och vara, och så vidare. 

För att kunna skapa ditt drömliv är det livsviktigt att börja med att välja att skifta fokus från dem – till mig: Vad vill jag? Vilka drömmar har jag? Vad är viktigt för mig? Hur vill jag vara? Och så vidare. 

När vi är upptagna med att vara till lags, tror vi gärna att alla andra har så mycket åsikter om oss själva, men det är att förstora sig själv. De allra flesta andra människor har fullt upp med sig själva och sitt liv, de har inte tid att tänka på vad jag ska göra och hur jag ska vara.

Ingen annan ska vara centrum i ditt liv än du själv. För ingen annan är det. 

Alla andra är, och ska vara, centrum i sina respektive liv. De har fullt upp med sig själva och kan inte betros med att ta beslut för din räkning, eller förväntas kunna sätta sig in i vad som är bäst för dig. Det är det bara du som kan göra.

Så lyssna gärna på råd från andra, men ta aldrig beslut förrän du har lyssnat på dig själv och ditt hjärta.

Vad vill du? Vad är viktigt för dig? Vad drömmer du om? Vem vill du vara? Vad vill du lämna efter dig till människor du möter? 

Börja svara på de frågorna, och agera därefter, och du har börjat skapat ditt drömliv.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Shine Your Light – Hitta din unika gnista & börja lysa som ledare med hjärta, för dig själv & andra, i Själens era (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

4 Responses to “Välj ditt drömliv

Kommentera gärna!

%d bloggare gillar detta: