Välj ditt drömliv

fb-puff-136När du vill vara andra till lags handlar livet väldigt mycket om andra människor – vad ska de tänka, vad vill de, vad tycker de, vad tror jag att de vill att jag ska göra och vara, och så vidare. 

För att kunna skapa ditt drömliv är det livsviktigt att börja med att välja att skifta fokus från dem – till mig: Vad vill jag? Vilka drömmar har jag? Vad är viktigt för mig? Hur vill jag vara? Och så vidare. 

När vi är upptagna med att vara till lags, tror vi gärna att alla andra har så mycket åsikter om oss själva, men det är att förstora sig själv. De allra flesta andra människor har fullt upp med sig själva och sitt liv, de har inte tid att tänka på vad jag ska göra och hur jag ska vara.

Ingen annan ska vara centrum i ditt liv än du själv. För ingen annan är det. 

Alla andra är, och ska vara, centrum i sina respektive liv. De har fullt upp med sig själva och kan inte betros med att ta beslut för din räkning, eller förväntas kunna sätta sig in i vad som är bäst för dig. Det är det bara du som kan göra.

Så lyssna gärna på råd från andra, men ta aldrig beslut förrän du har lyssnat på dig själv och ditt hjärta.

Vad vill du? Vad är viktigt för dig? Vad drömmer du om? Vem vill du vara? Vad vill du lämna efter dig till människor du möter? 

Börja svara på de frågorna, och agera därefter, och du har börjat skapat ditt drömliv.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Tyckte du om det här?

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få gratis inspiration från själ & hjärta direkt i din mejlbox! Som ett litet tack får du mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis.

Tack för att du finns!

4 Responses to “Välj ditt drömliv

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gratis webinar 3/5 kl 19-20

Är du känslig, intuitiv och blir lätt dränerad? Eller full av energi men har inte hittat ditt sätt att kanalisera den? När vi nu tar klivet från Egots till Själens era, märker vi att strategier som tidigare fungerat bra inte längre ger samma resultat. Hur gör vi för att blomstra i den här nya tiden så att vi kan sprida kärlek och tillit istället för rädsla? Vilka är nycklarna för att hitta tillbaka till energin och upptäcka vår unika gnista som vi är här för att dela med världen?
 
Anmäl dig till mitt gratis webinar Shine Your Light 3 maj kl 19-20 (ca), där jag guidar dig till den nya här tiden, så att du kan står upp som en ledare, för dig själv och kanske också för andra, i Själens era. <3
 
Varmt & innerligt välkommen!

Tack för din anmälan!

Gratis webinar 2/5 kl 12-13

 
Om du inte kan den 3e maj så kanske den 2e maj kl 12-13 passar bättre? Ett lunchwebinar helt enkelt!
 
Välkommen! <3

Tack för din anmälan!