Följ ditt syfte

fb-puff-138Allt i naturen har ett syfte. Vi är en del av naturen. Hur kan vi tro att just vi inte har det?

Det finns ingenting i universum som inte har en mening, som inte har ett uppdrag, ett jobb att göra. Minsta cell eller partikel vet precis vad den är här för att åstadkomma, och det är inga små saker.

Ekollonet vet från början hur det ska göra för att växa upp och bli en stor ek. Fröet bär sin blomma inom sig och behöver bara vatten och sol för att skapa den. Från första celldelningen när en ny människa skapas vet alla delar exakt vad de ska göra för att skapa öron och ögon, magsäck och tarmar, armar och ben, hjärna och hjärta.

Varför skulle det vara någon skillnad för människor, som är de högst utvecklade varelserna i denna fantastiska skapelse? Skulle vi existera i något slags vakuum, på grund av slumpen, hitslängda utan anledning när vi föds och borttagna genom döden utan att något egentligen åstadkommits däremellan?

Ingen del av min kropp kan fås att tro att vi inte är här av en anledning. Att vi inte har ett uppdrag. Att vi skulle sakna både mål och mening med vår färd.

Så, stilla dig ett ögonblick. Lyssna till dina andetag, till ditt hjärta. Vad ber det dig att göra? Börja göra det, och du följer ditt syfte.

Tack för att du finns.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

    1. Hej Wynja! Jo, kan så vara. Men vad i livet som verkligen är värt något är någonsin enbart enkelt? Skulle vi bara eftersträva ”enkelt” vore det inte mycket till liv, i alla fall inte i mina ögon … :) Med kärlek ♥ Carolina

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier