Knepet för att fylla 2017 med mera LIV!

Hej fantastiska du!

Nu är det snart den där härliga tiden på året igen då vi kan blicka tillbaka på året som gick, glädjas åt alla mål som uppnåtts och härliga erfarenheter som gjorts – och samtidigt se framåt och önska oss ännu mer av det nya året.

Eller tycker du inte att det är så härligt? Tycker du att året mest bara har glidit förbi, likadant som alla tidigare, utan att något särskilt hänt – eller i alla fall inte det som du hade velat?

I så fall har du inte använt min magiska kalender Mitt år!

Den är en genväg för att lyckas fylla livet med så mycket LIV som du kan. Du vet, det där som får hjärtat att picka, magen att pirra och pulsen att pulsera. Det där som gör dig varm i hela kroppen, som ger dig gåshud eller som ger dig ögonblicken som får allt annat att blekna.

Men hur kan en kalender hjälpa mig med det, undrar du kanske?

Jo, för att det här inte är vilken kalender som helst!

I min kalender får du inte bara en almanacka, utan också möjlighet att …

  • Skriva ner dina mål och drömmar så att du också kan nå dem. Visste du att endast 1% av befolkningen både skriver ner sina mål och går tillbaka till dem och reviderar dem under året? Och att det är just den procenten som är de som åstadkommer mest (”high achievers”)? 80% har inte ens funderat på sina mål, 16% har gjort det, men inte skrivit ner dem och 3% har skrivit ner dem, men går inte tillbaka och tittar på dem. Så om du bara använder kalendern för att skriva ner dina mål så har du redan ett försprång på 97% av befolkningen! Och använder du möjligheten att var fjärde vecka (eller varje vecka om du vill) gå tillbaka och läsa igenom dina önskningar/mål, checka av eller revidera dem, så hör du till toppeliten i världen och har ökat dina chanser att uppnå dina mål med flera hundra procent!
  • Varje dag bli påmind om att hålla din energi hög och positiv genom tacksamhet och medveten intention, så att du kan skapa ditt liv istället för att bara reagera på det som händer dig. Du skapar ditt liv genom dina tankar och känslor – det vet vi nu. Men hur får du in det i din vardag? Detta är något som i stort sett alla behöver påminna sig om dagligen för att komma ihåg, annars faller vi tillbaka ner i vårt vanliga ”reagera på det som händer”-hål. Du vill leva medvetet. Du vill hålla din intention, din energi, din vibration så hög och positiv som möjligt för att kunna attrahera möjligheter av samma höga energi, det vill säga allt det du önskar av ditt liv. I min kalender påminns du om detta varje vecka, och kan också skriva in din intention för varje dag överst på varje dag.
  • Hålla fokus på det som är allra viktigast varje dag. Vi lever i ett samhälle som gör det svårare och svårare att hålla fokus på vad som är viktigt. Vår uppmärksamhet dras än hit än dit genom mejl, sms, sociala medier osv. Om vi inte medvetet gör något för att själva styra vårt fokus mot det vi vill ha i våra liv, det vi vill göra och uppnå, så finns risken att vi lever från morgon till kväll utifrån andra människors agenda. I min kalender får du hjälp att varje dag ställa upp vad som är allra viktigast, så att du under dagen kan återvända till det gång på gång och på så sätt hålla dig på spåret mot dina drömmar.
  • Sätta vanor som hjälper dig att må bra och nå dina drömmar. Det vi gör varje dag är det som ger avtryck i våra liv. En ny enkelt god vana kan göra stor skillnad i ditt liv. I början av kalendern får du möjlighet att fundera över vilka vanor som hjälper dig att må så bra som möjligt och uppnå dina drömmar. Sen kan du skriva in dem i kalendern för att påminna dig året om!
  • Varje månad reflektera över månaden som gick och se framåt, så att du hela tiden lever ett medvetet liv. Den som aldrig reflekterar utan bara låter tiden gå utan att se tillbaka och lära sig av det som hänt försummar en enorm möjlighet till utveckling. Jag skulle nästan säga att det är omöjligt att leva ett medvetet liv utan att stanna upp och reflektera då och då över vad jag är tacksam för, vad jag har åstadkommit, vad jag har lärt mig, vad jag har gjort och vad jag vill göra för att nå mina drömmar, vad jag har gjort och vill göra för att må så bra som möjligt, vad jag tyckt varit roligt, vackert osv. En gång i månaden får du den möjligheten i min kalender! Det här är en av de saker som är allra mest uppskattade med kalendern.

Tycker du en papperskalender känns gammaldags? Att elektroniskt måste vara bättre? Själv använder jag både och! En elektronisk för att kunna dela min kalender med min man Dag, som ju också är min kollega, och en papperskalender för att hålla ordning på mig själv och alla mina drömmar och att göra-listor.

För mig är en papperskalender överlägset bättre en elektronisk för att hålla ordning på allt jag ska göra, hålla fokus på målen och samtidigt ge mig en bra översikt över mitt liv.

Nyfiken på kalendern? Se en kort video här nedan med kalender! Klicka på bilden.

Vad är fördelarna med en papperskalender?

  • I en papperskalender kan du ha ditt schema, din att göra-lista och din prio-lista på en och samma plats – och dina uppsatta mål & drömmar. Elektroniskt får du sällan denna möjlighet utan måste ha din att göra-lista i ett program, ditt schema i ett annat och din dreamboard i ett tredje = krångligt!
  • En papperskalender ser du hela tiden oavsett vad du jobbar med på datorn. En elektronisk kalender ”försvinner” så snart du jobbar med något annat på datorn, den ligger bakom andra program. Och för mig betyder det att den inte ”finns”. Jag har lätt för att glömma det jag inte ser, så när kalendern göms bakom de andra programmen så glömmer jag bort min prio-lista och får svårare att hålla fokus.
  • I min kalender får du uppmuntrande hejarop varje dag som påminner dig om vad som är viktigt och som håller energin uppe. Det händer inte i en elektronisk kalender!
  • Min kalender är vacker, glad och rolig – den ger dig, och alla som möter den, energi! Kalendern Mitt år är en bok jag älskar att titta på och bära med mig. Den höjer min energi bara genom sin utformning! Den gör andra människor glada när jag tar upp den ur väskan. En elektronisk kalender gör inget av detta. :)

Så här säger några som använt kalendern Mitt år tidigare:

Jag ÄLSKAR den och den gör mig jätteglad! Jag kommer rekommendera den till nära och kära (köpte även en till syrran). Jag hoppas du ger oss möjligheten att köpa denna uuuuunderbara almanacka varje år! Tusen tack!”
Ella Jahn

”Den är inte bara en kalender utan så mycket mer … Känner sån glädje varje gång jag tar den i mina händer. Har också köpt en till min ’syster’. Tack fina.”
Seija Landström

”Denna kalender är riktigt bra! Sedan jag började skriva upp tre mål för dagen känner jag att jag har höjt min energi. Mina mål idag var avslappnad, flow och visualisering och alla dem hade jag uppnått 07:30 i morse. Sedan har känslan hållit i sig under större delen av dagen, fantastiskt. :)
Agnetha Henriksson

”Ett måste! Den är så otroligt fin och hjälper en att leva nära sin sanning, så man inte hamnar på villovägar.”
Louise Persson

”Mitt år. Nu har jag förstått hur jag ska använda den. När tankarna börjar snurra och oron sprider sig i kroppen sätter jag mig en stund med kalendern och puttar ut de negativa tankarna genom att upprepa de positiva fraserna, de förtryckta och det jag själv fyllt i. Positiv hjärntvätt.
Anna Listerman

Just nu har du som följer min blogg 40 kr rabatt på den fina kalendern!

Uppge bara rabattkoden KALENDER2017 på väg till kassan för att få rabatten.
(Gäller vid ett tillfälle tom den 11 dec oavsett hur många kalendrar du köper, kan inte kombineras med andra erbjudanden.)

Önskar dig ett medvetet liv med mycket LIV i!

Med värme & kärlek,
Carolina 

PS. Känner du någon eller några som skulle behöva lite hjälp att skapa ett magiskt 2017? Vidarebefordra gärna det här blogginlägget till dem!

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes inspirerande nyhetsbrev för att få stöd i att skapa ditt drömliv från hjärtat. Anmäl dig på CarolinaGardheim.se eller www.kreativinsikt.se.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier