Menar du att jag inte måste vara pushig?

Hej fantastiska du!

Menar du att jag inte måste vara pushig?

Linda Sibbmark, uppskattad och erfaren coach och föreläsare inom bland annat mindfulness och sorgbearbetning, och tillika en av mina fantastiska coachingklienter förra året, låter uppriktigt förvånad i luren.

– Nej, svarar jag. Du måste inte vara pushig, Linda. Du ska inte vara pushig, för det är inte den du är. Det är bara en idé du har om hur man ”ska” vara för att vara entreprenör. Det är inte DU. Och ditt jobb är enbart att vara dig själv så mycket du bara kan. För du är som du är just för att det är så du ska vara för att det ska bli som allra bäst, både för dig och dem du är här för att hjälpa.

Då visste jag inte hur mycket detta skulle komma att betyda både för Linda och för hennes verksamhet.

När vi träffas på Inspirationsdagarna ett år senare är det just precis detta hon tar upp som något av det allra viktigaste hon fick med sig under hela coachningsprogrammet Magispiralen Entreprenör: Tillåtelsen att vara entreprenör på hennes eget sätt.

Hon hade länge brottats med att hon inte tyckte hon hade de kvaliteter och egenskaper som hon trodde man måste ha som entreprenör, som just pushighet och en ”ta för sig-mentalitet” som kändes främmande för henne själv, men som hon alltså trodde hon måste utveckla för att kunna överleva som entreprenör.

När hon förstod att hon inte behövde vara så pushig hittade hon istället genast sätt att närma sig sina kunder och klienter som passade henne mycket bättre och därför också gav bättre resultat.

Fotograf: Kristina WirénIstället för att köra över sig själv och försöka vara någon annan började hon använda sina naturliga egenskaper. Hon började arbeta med sig själv istället för mot sig själv.

Hon använde sig av sin naturligt lågmälda och förtroendeingivande, kärleksfulla röst och uttryck i sina vackra nyhetsbrev och Facebook-inlägg, personliga inbjudningar, sätt att bygga relationer och hålla kontakt med människor.

Hennes glada, varma energi i kombination med hennes stora erfarenhet och kunskap, byggd både på hennes egna personliga historia och på en gedigen utbildning och erfarenhet av att föreläsa och arbeta med klienter, drar in människor på ett naturligt sätt och gör dem nyfikna på vad hon har att erbjuda.

Hon inger förtroende, precis som hon är, och behöver inte skrika för att nå ut.

Superviktig framgångsfaktor för entreprenörer – och alla andra!

Jag har sett det här hända så många gånger att jag känner att jag lugnt kan konstatera: Din starkaste framgångsfaktor, oavsett vad du sysslar med, är att ta reda på vad som är just DU, vad som är unikt och speciellt med dig, din personliga energi, och låta det genomsyra allt du gör.

Använd det i sättet du klär dig på, låt designen i dina profilmaterial spegla vem du är, var dig själv i ditt sätt att prata och uttrycka dig, ditt sätt att bjuda in till samtal och bygga relationer, ditt sätt att göra video, blogga och skriva nyhetsbrev, ja, till och med i ditt sätt att lämna en offert eller fakturera!

Gör det på ditt sätt, och du kommer att lyckas.

Titta på alla framgångsrika människor – de använder sig, medvetet eller omedvetet, av det som är unikt för dem. Vi känner igen dem oavsett vad de gör eller i vilken roll vi ser dem. De försöker inte vara någon annan än de är, de fokuserar på att göra det de älskar och är bra på och de ser till att ta hjälp med det som de inte själva har som styrkor.

För Lindas del gav den här bekräftelsen att hon ”fick” vara sig själv en riktig energiinjektion, som bland annat ledde till att hon skapade sin egen modell, Vägen till ett närvarande liv, med de fem stegen Landa, Lära, Läka, Leda och Leva.

– Min passion är att hjälpa människor att må så bra som de kan, säger Linda. Jag vet av egen erfarenhet att det går att komma igen från både sorger och trauman i livet, och skapa sig ett riktigt bra liv.

Sin modell använder hon som grund för både sina omtyckta föreläsningar i skolor och för organisationer och företag i Kalmar och även på andra orter – samt för sin nystartade e-kurs Vägen till ett närvarande liv – en kurs i att öka ditt välmående på djupet, med fokus på mindfulness som förhållningssätt.

Linda erbjuder nu sin fina e-kurs för att öka välmåendet med mindfulness – med rabatt, bara för dig som prenumererar på mitt blogg!

I kursen delar Linda med sig av redskap och övningar som hjälper dig att hantera svårigheter och motgångar och samtidigt ändå kunna njuta av livet och styra dig själv i den riktning du önskar.

Kursen startar den 17 januari 2017 och pågår under fem veckor, men du går den i din egen takt precis när det passar dig.

Just nu får du som läsare på min blogg hela 200 kr i rabatt om du anmäler dig till e-kursen senast den 15 januari, och du betalar bara 499 kr för hela kursen!

Här läser du mer om kursen: http://www.lindasibbmark.se/aktuellt-utbud-kurser.html

Vill du anmäla dig på en gång? Mejla Linda på info@lindasibbmark.se och uppge att du läst om kursen här på bloggen för att få din rabatt!

Jag vill verkligen varmt rekommendera Lindas fina e-kurs (och för det får jag endast min egen glädje över att kunna rekommendera något som jag vet är bra och kan hjälpa så många), för jag vet att den kommer ur hennes fantastiska, positiva energi och hennes stora erfarenhet och gedigna kunskap, och att den förmedlas med hennes kärleksfulla, ödmjuka och varma sätt.

Så känner du att du vill få hjälp på ett enkelt sätt att må ännu bättre, anmäl dig till Lindas e-kurs på en gång och utnyttja din tidsbegränsade rabatt!

Jag rekommenderar dig också varmt att prenumerera på hennes fina nyhetsbrev, det gör du här: http://www.lindasibbmark.se/

Tack, Linda, för att jag har fått följa dig det här året, det har varit en ära. Du hjälper så många, både genom din fantastiska verksamhet och genom att våga vara den du är fullt ut – du är en underbar förebild och jag önskar dig all fortsatt lycka med ditt viktiga arbete och med ditt liv!

Med värme & kärlek,
Carolina 

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes inspirerande nyhetsbrev för att få stöd i att skapa ditt drömliv från hjärtat. Anmäl dig på CarolinaGardheim.se eller www.kreativinsikt.se.

Fotograf: Kristina Wirén

PS. Känner du igen dig i detta? Kommentera gärna nedan!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

  1. Hej Carolina!
    Jag blir inspirerad av Linda och din text. Så befriande att vila i sin egen energi och inte förställa sig. Jag märker att jag tillåter mig mer och mer att vara på min egen nivå. Skön känsla!
    Din visualisering med mötet med det inre barnet har hjälp mig mycket där ❤️
    Kram Eva

    1. Vad roligt att höra att du blir inspirerad, Eva! Så viktigt att tillåta sig att vara sig själv och göra på sitt sätt. Härligt att du märker skillnad, och glad att du tycker om visualiseringen. Kram ♥ Carolina

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier