Vem kan inte känna sig älskad när man tänker så?

Hej fantastiska du!

Det är inte vi som tar hand om naturen. Det är naturen som tar hand om oss.Idag tänker jag på naturen och på vilket helt fantastiskt sätt den tar hand om oss på.

Naturen ger oss syre så att vi kan andas. Den ger oss vatten att dricka och mat i mängder. Den ger oss den värmande solen, den svalkande vinden och regnet, som ger oss prunkande växtlighet.

Naturen ger oss all näring vi behöver, den ger oss medicin, den är helande. Den ger oss värme, byggnadsmaterial och bränsle. Den ger oss möjlighet till makalösa naturupplevelser, den ger oss inspiration.

Den är dessutom en förebild för hur man kan åstadkomma fantastiska saker helt utan att stressa eller klaga eller bli ett offer …

Tänk vad vi får av naturen varje dag. Tänk så omhändertagna vi är, i varje ögonblick, av naturen omkring oss. Det är inte vi som ”sköter” eller tar hand om naturen, det är den som tar hand om oss. Det har den gjort sedan tidernas begynnelse.

Vem kan inte känna sig älskad när man tänker så?

Med kärlek och förundran,

Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes inspirerande nyhetsbrev för att få stöd i att skapa ditt drömliv från hjärtat. Anmäl dig på CarolinaGardheim.se, www.kreativinsikt.se eller här nedan.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

Kommentera gärna!

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram

Upptäck andra inlägg

Kategorier