Entreprenörskap med själ & hjärta

Carolina Gårdheim. Foto: Kate GaborJag har varit entreprenör sedan 1998. Det börjar bli några år nu. Länge kämpade jag mot bilden av entreprenören som någon jag inte kände igen mig själv i.

Jag gillade inte sälj och marknadsföring och har aldrig varit bra på nätverkande. Jag är introvert och högkänslig och kan inte vara ”där ute” för mycket, för det tar min energi. Däremot älskar jag det jag gör och känner att jag har ett budskap att bidra med i världen. Det var svårt att få ihop.

Så när jag för några år sedan landade i ett nytt sätt att se på entreprenörskap, som något som kommer med hjärta från själen, som något som hjälper mig att uttrycka mig i världen, få ut mitt budskap, bygga relationer med människor jag älskar och utmana mig själv, som använder nätet som språngbräda så att även vi introverta kan nå många människor, så kände jag att ”det här, det är den typ av entreprenör som jag är och vill fortsätta att vara”.

Jag kallar det entreprenörskap med själ & hjärta. Och jag har insett att många kvinnliga entreprenörer känner igen sig i den situation som jag var i och identifierar sig med att vilja nå ut, men att vilja göra det på sina egna villkor.

Därför har jag i flera år haft mentors- och coachningsprogram för entreprenörer, som Magispiralen Entreprenör och Själsentreprenören Mastermind, e-kursen Entreprenörskap med själ & hjärta, och retreat-veckor i Italien med utveckling för kvinnliga entreprenörer med själ & hjärta.

Jag skriver också om mycket som är viktigt för en entreprenör som vill komma från själ och hjärta i mitt nyhetsbrev. Anmäl dig via formuläret här på sidan, så får du dessutom mitt webinar Entreprenörskap med själ & hjärta (värde 995 kr) gratis!

webinar-book

Vill du ha mitt nyhetsbrev?

Anmäl dig till mina inspirationsutskick och få mitt webinar Entreprenörskap med själ & hjärta – Få hjälp att släppa dina rädslor, fokusera på rätt saker & nå ut med ditt budskap (värde 995 kr) helt gratis!

f

Tidigare deltagare berättar vad de har fått ut av coachningsprogrammet Magispiralen Entreprenör

Själsentreprenören Mastermind

Vill du växa in i din fulla potential under ett magiskt år fyllt av utveckling & systerskap?

Själsentreprenören Mastermind är mitt svar på vad jag anser behövs i världen idag: modiga, kraftfulla kvinnliga ledare/entreprenörer som står för ljus och kärlek på sitt sätt.

Detta program ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Det pågår under tio månader med start i januari och innehåller både individuell och grupp-coachning samt retreater för individuell och gemensam utveckling.

Fokus ligger på växande som människa och entreprenör, och att följa sin inre vägledning, sin själ. Vi jobbar med att montera ner de upplevda hindren och kliva in vår hela potential för det som det är tänkt att vi ska göra här på jorden.

Detta sker genom Själscoachning, min metod för att nå största möjliga resultat i coachningen, där vi utgår från och tar hjälp av själen i allt. Vi arbetar mycket på att stärka intuitionen och bli helt själsklara, så att vi steg för steg kan växa in i vårt största uppdrag. Men vi jobbar självklart också med de frågor inom entreprenörskapet som blir aktuella under året. Jag utgår helt från gruppen och vad som känns aktuellt.

Mejla oss om du vill stå med på väntelistan inför nästa program!

E-kursen Entreprenörskap med själ & hjärta

E-kursen Entreprenörskap med själ & hjärta – för kreativa kvinnliga entreprenörer med ett budskap till världen

Oavsett om du har varit entreprenör i många år redan, eller är helt nystartad, ger den här e-kursen en ordentlig kick och hjälper dig att nå ut större i världen med sin kunskap, kompetens och med ditt budskap. För att du behövs!

Den 12 veckor långa e-kursen hjälper dig bland annat att:

  • Bli en sann ledare och förebild genom att hitta och finslipa ditt unika budskap
  • Skapa en levande, fantastisk fanclub som hejar på DIG genom att bli BFF med din drömkund
  • Bygga din tribe på ett enkelt sätt varje dag – även i kön till kassan på ICA
  • Skapa fantastiska erbjudanden & paket som matchar ditt budskap och hjälper kunderna att välja just dig
  • Bli den självklara go to-experten på ditt område genom att skapa din unika modell
  • Hjälpa dina kunder att förstå och tacka ja till ditt erbjudande genom att prata på rätt sätt
  • Öka buzzet runt dig och nå fler med ditt budskap genom att föreläsa smart
  • Skapa dina egna onlineprodukter som avlastar dig och hjälper dig att hjälpa ännu fler

Och mycket mera!

Dessutom har du stöd av en hel grupp fantastiska kvinnliga entreprenörer i vår privata Facebook-grupp – ovärderligt!

f

Vill du ha mitt inspirationsbrev om att leda & leva från själen, som människa och entreprenör?

webinar-book

Anmäl dig till mina inspirationsutskick och få mitt webinar Entreprenörskap med själ & hjärta – Få hjälp att släppa dina rädslor, fokusera på rätt saker & nå ut med ditt budskap (värde 995 kr) helt gratis!

Magispiralen Entreprenör 2015