Entreprenörskap med själ & hjärta

Carolina Gårdheim. Foto: Kate GaborJag har varit entreprenör sedan 1998. Det börjar bli några år nu. Länge kämpade jag mot bilden av entreprenören som någon jag inte kände igen mig själv i.

Jag gillade inte sälj och marknadsföring och har aldrig varit bra på nätverkande. Jag är introvert och högkänslig och kan inte vara ”där ute” för mycket, för det tar min energi. Däremot älskar jag det jag gör och känner att jag har ett budskap att bidra med i världen. Det var svårt att få ihop.

Så när jag för några år sedan landade i ett nytt sätt att se på entreprenörskap, som något som kommer med hjärta från själen, som något som hjälper mig att uttrycka mig i världen, få ut mitt budskap, bygga relationer med människor jag älskar och utmana mig själv, som använder nätet som språngbräda så att även vi introverta kan nå många människor, så kände jag att ”det här, det är den typ av entreprenör som jag är och vill fortsätta att vara”.

Jag kallar det entreprenörskap med själ & hjärta. Och jag har insett att många kvinnliga entreprenörer känner igen sig i den situation som jag var i och identifierar sig med att vilja nå ut, men att vilja göra det på sina egna villkor.

Därför har jag skapat mentors- och coachningsprogrammet Magispiralen Entreprenör, med plats för tio kvinnliga entreprenörer, 12 veckors e-kursen Entreprenörskap med själ & hjärta, som är öppen för alla kreativa, kvinnliga entreprenörer med ett budskap till världen, och Magisk inspiration i Italien – en utvecklingsresa för kvinnliga entreprenörer med själ & hjärta.

Jag har också startat ett gratis inspirationsbrev för entreprenörer med själ & hjärta. Anmäl dig via formuläret uppe till höger, om du läser på en dator, eller längre ner, om du läser på mobilen!

Nyhetsbrev Entreprenörskap med själ & hjärta

Anmäl dig till mitt gratis inspirationsbrev för entreprenörer med själ & hjärta!

Jag har varit entreprenör sedan i slutet av nittiotalet, alltid med själ & hjärta. Jag vet nästan ingenting som är mer utvecklande!

Därför vill jag gärna dela med mig av den här fantastiska resan.

Jag inspirerar om allt jag själv tycker känns viktigt och aktuellt på min egen resa, saker som jag tror är allmängiltiga för alla oss entreprenörer som vill göra gott i världen och samtidigt må bra själva. Jag låter inspirationen och själen styra. Ena gången kanske jag skriver om prissättning, nästa gång om att ta hjälp av naturen för att få inspirationen att flöda. 

Men störst fokus har jag på att växa som människa genom entreprenörskapet, för ditt företag kan aldrig växa mer än du gör. 

Anmäl dig till nyhetsbrevet i formuläret högst upp till höger på sidan, om du läser på en dator, eller precis här under, om du läser på mobilen. 

Du kommer att höra av mig ungefär en gång i månaden. 

Tack för du finns och för allt gott du gör – du behövs!

E-kursen Entreprenörskap med själ & hjärta

E-kursen Entreprenörskap med själ & hjärta – för kreativa kvinnliga entreprenörer med ett budskap till världen

Oavsett om du har varit entreprenör i många år redan, eller är helt nystartad, ger den här e-kursen en ordentlig kick och hjälper dig att nå ut större i världen med sin kunskap, kompetens och med ditt budskap. För att du behövs!

Den 12 veckor långa e-kursen hjälper dig bland annat att:

 • Bli en sann ledare och förebild genom att hitta och finslipa ditt unika budskap
 • Skapa en levande, fantastisk fanclub som hejar på DIG genom att bli BFF med din drömkund
 • Bygga din tribe på ett enkelt sätt varje dag – även i kön till kassan på ICA
 • Skapa fantastiska erbjudanden & paket som matchar ditt budskap och hjälper kunderna att välja just dig
 • Bli den självklara go to-experten på ditt område genom att skapa din unika modell
 • Hjälpa dina kunder att förstå och tacka ja till ditt erbjudande genom att prata på rätt sätt
 • Öka buzzet runt dig och nå fler med ditt budskap genom att föreläsa smart
 • Skapa dina egna onlineprodukter som avlastar dig och hjälper dig att hjälpa ännu fler

Och mycket mera!

Dessutom har du stöd av både mig, som coach och mentor, och en hel grupp fantastiska kvinnliga entreprenörer i vår privata Facebook-grupp – ovärderligt!

Läs mer och anmäl dig här! >

Nästa kurs börjar tisdagen den 7 februari 2017.

Magispiralen Entreprenör

Magispiralen Entreprenör – om du vill att ditt företag ska växa, måste du växa själv!

Magispiralen Entreprenör är ett fantastiskt fem månader långt mentors- och coachningsprogram för kvinnliga entreprenörer med själ & hjärta, som löper december-april.

Programmet är skräddarsytt för kreativa kvinnliga entreprenörer som vill göra sin grej och bidra med gott på jorden och samtidigt själva leva sitt absoluta drömliv.

Det innehåller bland annat 12 veckors e-kursen Entreprenörskap med själ & hjärta (se ovan), två växa-helger med intensiv träning och utveckling samt en gemensam avslutningsdag, gruppcoachningssamtal och samt gruppstöd i form av stöttande systerskap och en egen, intim Facebook-grupp.

Byggstenarna i programmet är:

 • VARA – Stå trygg i dig själv som människa & entreprenör
 • ÄLSKA – Bygg ett företag som både du & dina kunder älskar
 • VILJA – Låt ditt syfte & din essens skapa djup & expansion
 • VÄLJA – Skapa resultat för dina kunder & för dig själv genom medvetenhet & riktning
 • BLOMSTRA – Bli en magnetisk förebild & positiv ledare i världen med hjälp av livets magi

Mejla oss om du vill stå på väntelistan inför nästa års program!

Tidigare deltagare berättar vad de har fått ut av coachningsprogrammet Magispiralen Entreprenör

Själsentreprenören Mastermind

Vill du växa in i din fulla potential under ett magiskt år fyllt av utveckling & systerskap?

Själsentreprenören Mastermind är mitt svar på vad jag anser behövs i världen idag: modiga, kraftfulla kvinnliga ledare/entreprenörer som står för ljus och kärlek på sitt sätt.

Detta program ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Det pågår under tio månader med start i januari och innehåller både individuell och grupp-coachning samt retreater för individuell och gemensam utveckling.

Fokus ligger på växande som människa och entreprenör, och att följa sin inre vägledning, sin själ. Vi jobbar med att montera ner de upplevda hindren och kliva in vår hela potential för det som det är tänkt att vi ska göra här på jorden.

Detta sker genom Själscoachning, min metod för att nå största möjliga resultat i coachningen, där vi utgår från och tar hjälp av själen i allt. Vi arbetar mycket på att stärka intuitionen och bli helt själsklara, så att vi steg för steg kan växa in i vårt största uppdrag. Men vi jobbar självklart också med de frågor inom entreprenörskapet som blir aktuella under året. Jag utgår helt från gruppen och vad som känns aktuellt.

Programmet pågår under januari till oktober 2017, med både individuell och grupp-coachning varje månad, samt två magiska tredagars-retreater då tiden kommer böjas och mer hända än du trodde var möjligt – och mycket, mycket mer!

Mejla oss om du vill stå med på väntelistan inför nästa års program!

Magisk inspiration i Italien

Magisk inspiration i Italien 2017

Varmt välkommen till en MAGISK vecka i Piemonte i Italien, tillsammans med mig, ett fantastiskt gäng andra entreprenörsgudinnor och ett underbart program designat särskilt för kvinnliga entreprenörer med själ & hjärta – och dessutom med tillräckligt med egentid för att komma vidare med det som känns allra viktigast just nu i ditt liv och ditt entreprenörskap, förutom möjligheten att koppla av och njuta av god mat, dryck och fantastiskt sällskap!

Du vet hur det är? Det är sällan som vi i vardagen lyckas hitta tiden att jobba med de strategiska frågorna – är jag på rätt väg? Vad är mitt nästa steg? Eller att komma igång med det nya projektet, som den nya hemsidan, boken eller planeringen av ditt nästa program.

Men något händer när vi reser bort. Vi känner oss friare och får lättare kontakt med själens röst. Inspirationen rinner till och plötsligt, helt utan ansträngning, faller allt på plats, som vi har kämpat med hemma så länge.

Så är det i alla fall för mig!

Därför vill jag ge dig möjligheten att få uppleva just detta, att få blomstra in i ditt bästa jag i utveckling med andra entreprenörsgudinnor i samma situation som du, under en magisk höstvecka i vackra Piemonte.

Vi utlovar ett fantastiskt program som kommer att utveckla dig både som människa och entreprenör, och göra dig själsklar över ditt nästa steg eller din strategi framöver.

Mejla oss om du vill stå på väntelista till 2017 års resa!

Vill du ha mitt inspirationsbrev om entreprenörskap med själ & hjärta?

Magispiralen Entreprenör 2015