Inspirationsdagarna

Få inspiration, mod & praktiska verktyg för att hitta & börja göra din grej i världen!

Inspirationsdagarna LIFE med Carolina Gårdheim

Välkommen till en magisk resa!

I år ser Inspirationsdagarna lite annorlunda ut. Vi har delat upp dem i Inspirationsdagarna LIFE – Bil själsklar & Gör din grej! – och Inspirationsdagarna BIZ – Entreprenörskap med själ & hjärta.

Inspirationsdagarna LIFE är i år en resa som börjar direkt när du anmäler dig och får tillgång till vår privata Facebook-grupp, håller på hela sommaren med övningar och reflektionsfrågor som sätter igång processen, kulminerar lördagen den 26 augusti 2017 i Stockholm, fortsätter med ett gruppcoachningssamtal i september för att följa upp och hjälpa dig vidare och fortsätter så länge du vill.

Läs mer om Inspirationsdagarna LIFE och anmäl dig här >

Läs gärna här intill vad tidigare deltagare har tyckt om Inspirationsdagarna. Är det din tur nu? Eller har du varit med förut och vill haka på uppgraderingen?

Jag har så mycket spännande planerat för er, och känner att årets resa har potential att bli den starkast hittills …

Du är så varmt och innerligt välkommen!

Inspirationsdagarna 2015 och 2016

Foto: Karin Andersson Hagelin.

I november 2015 höll jag för första gången Inspirationsdagarna Gör din grej i centrala Stockholm. Hela 200 fantastiska kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar deltog. Vilken helg det blev!

De här kvinnorna tog verkligen chansen att ta ett jättekliv mot sina drömliv genom att delta, ett drömliv där de får utlopp för alla sina talanger, följer sitt syfte, gör sin grej och bidrar positivt i världen.

Helgen var full av härlig egenutveckling, transformerande övningar och även entreprenörskap med själ & hjärta. Vi mediterade, skrev, lyssnade, pratade, grät, skrattade, sjöng och dansade. Idéer föddes, vänskapsband knöts och livet blir nog aldrig riktigt detsamma igen, på ett väldigt positivt sätt …

Här nedan ser du några bilder från helgen, och du kan också läsa vad deltagarna tyckte.

2016 gjorde vi om resan, med samma fantastiska resultat!

Så här säger tidigare deltagare på Inspirationsdagarna

Inspirationsdagarna är life changing. Man får så mycket (så mycket mer än man trodde) och blir så boostad. Jag fick ut inspiration, kärlek, värme, glädje, bra verktyg och bioosting. Jag fick träffa andra människor som vill åt samma håll. Jag kände mig speciell och så välkommen redan på lördagsmorgonen. Jag är fortfarande lyrisk efter helgen!
Anett Lindkvist, Uppsala

”Inspirationsdagarna är helt fantastiska. Alla borde få vara med om detta!
Malin Olsson

”Den energin som 200 inspirerade kvinnor alstrade var enorm! Och alla var så varmhjärtade och bjöd på sig själva. Ett fantastiskt program som lockade fantastiska människor!
Marianne Elvhamre

”Jag lovordar och rekommenderar Carolinas kurser, evenemang, böcker, visualiseringar och meditationer … Det Carolina erbjuder håller mycket högre klass än alla de kurser och e-kurser jag gått inom bl a mindfulness. Detta är trovärdigt ut i fingerspetsarna, tack vara sin mjuka framtoning. Och framför allt det Carolina förmedlar med sin röst och sitt sätt som skapar lugn och tillit inom den som lyssnar. Tack Carolina för att du finns och delar med dig. Jag vill gärna fortsätta lyssna på det du har att säga ♡”
Malin

”Carolina är en fantastiskt inspirerande föreläsare! Det kom som en fullständig överraskning att det gav så mycket att möta andra kvinnor som också drömmer om att göra sin grej!
Åsa

”Ta steget! Hoppa! Våga! Du kommer inte ångra dig! Carolina och hennes redskap hjälper dig att ta fram det bästa hos dig själv!! Till glädje både för dig själv och andra!”
Lena Borgenhard, Dipl. avspännings- och stresspedagog på Sund & Rund

”Carolina är duktig, hon ger en helhetsbild, är uppdaterad kring de senaste trenderna i personlig utveckling och hon delar med sig förbehållslöst av sin stora kunskap. Hon låter oss alla följa med på tåget vad gäller hennes eget kunskapande och utveckling. För mig har det varit och är en stor källa till glädje och utveckling. Jag har blivit mer medveten om vad jag själv vill ägna min dyrbara tid åt framöver.”
Elisabeth

”Gör det – det känns genuint och äkta!
Christina Jörnung, Förskolelärare, Västerhaninge

Det är värt varenda korvöre! Två dagar av lyx, inspiration, glädja, känslor, möten med fantastiska människor … Helt enkelt en investering i sig själv!”
Marie Andersson, Röbäck

”GÅÅÅ! Det var fantastiskt, jag lärde mig mycket och fick inspiration till mycket, mycket mer. Jag fick verktyg, jag började tänka på hur jag skulle kunna övervinna de hinder som inledningsvis kan tyckas stå i vägen för att jag ska nå de mål jag har. Jag ser nu hur jag kan utveckla och skapa mitt drömliv.
Cecilia Heideman, Lärare i grundskolan, Kållared

”Det här är för dig som verkligen är redo att våga lyssna på den där viskande rösten som kommer från hjärtat. Carolina kommer ge dig plats, möjlighet att våga lyssna inåt. Hon kommer guida dig mot nya, värdefulla verktyg, kunskaper samt de bästa medsystrar du kan tänka dig för att stötta dig på din resa.”
Karin Andersson Hagelin, Zürich

”Gör det! Det är verkligen en boost för både själ och hjärta! Det är en investering i dig själv!
Maria Holmbom

Vad väntar du på? Bara gå – det är sååå bra!”
Birgitta Beronja, café-ägare, Eskilstuna

För dig som vill öka ditt flöde och få ny fart. Möjligheten finns att ditt liv får en nystart.”
Ingela Johanzon, Hälsoatelje Lugn & Ro, Figeholm

”Bara gör det!!!!!!! Unna dig själv känslan av att vara viktig!”
Lena Svensson

”Jag skulle absolut rekommenderar detta till flera. Så inspirerande att få ta del av så många fantastiska kvinnor, öppna hjärtan och positivitet. Ni har alla gjort ett strålande jobb!”
Carola

Fundera inte – bara GÖR! Du kommer inte att ångra dig!”
Pia Ellingsson Heneskär

Alla borde göra en sådan här sak minst en gång i livet!! En sådan boost för sig själv – så underbart!”
Caroline

”Gör det! Det ger så mycket glädje. Våga gärna gå själv då får du möjlighet att träffa nya underbara kvinnor som delar och är öppna för att lyssna och berätta. En investering till din själ och dig själv.”
Susanne Jansson, Södertälje

GÅ!!! Det är suveränt!
Ebba

”Inspirationsdagarna håller verkligen vad de lovar – massor av inspiration! Jag fick många ’aha-upplevelser’, insikter, boost och goda råd – jag studsade liksom därifrån och har redan kommit långt på vägen mot att göra mer av min grej!”
Helena Önneby

”Det är skönt med några dagar då man enbart fokuserar på sina önskemål, drömmar, tankar och kanske rädslor. Man kan komma en bit på väg när det gäller vad man behöver/vill göra. Man känner sig stärkt efteråt, för man vet att man är inte ensam om vissa typer av rädslor och hinder, utan att många är precis likadana. Jag skulle rekommendera att gå NU och inte vänta på att det blir rätt tillfälle för då blir det kanske aldrig av. Carolina är inspirerande och har mycket att lära ut tack vare sin egen erfarenhet. Det är också givande att man lär av varandra. Det här är att ge sig själv värdefull kvalitetstid och duschas i ett flöde av energi, kärlek, omtanke och vänlighet.”
Nannie Fredrikson, Förtidspensionerad och föreläser inom familjeföretag, Jokkmokk