Pressbilder & pressklipp

Välkommen!

Här hittar du högupplösta pressbilder på Carolina Gårdheim som du får låna till din artikel. Mejla oss på lovingsupport@carolinagardheim.com och berätta vad de ska användas till. Fotograf: Anja Callius.

Längst ner hittar du också pressklipp på tidigare artiklar om Carolina.

Vill du intervjua Carolina? 

Mejla oss på lovingsupport@carolinagardheim.com så hjälper vi dig att komma i kontakt.

OBS: Bilderna som visas ovan är lågupplösta. Klicka på en bild så visas den högupplösta som du sedan kan ladda ner.

Pressklipp

Om omvandlingen till att bli sig själv igen; kreativt och själsligt – Del 1.  Carolina intervjuas av Mona på underbartliv.se, juli 2018
(Intervjun finns i 3 delar; Här kan ni läsa del 2 & del 3).

Orden som räddade mig. Carolina intervjuas i tidningen Tara om mantrat som hjälpte henne igenom makens cancersjukdom. Nr 8, 2016, av Lotta Svedberg.

Carolina om vinsten med att börja morgonen på ett bra sätt. Carolina Gårdheim intervjuas i Tidningen Allas om vikten av morgonritualer i artikeln Ta kontroll över din dag! Nr 10, 2016, av Teres Hallman.

Meningen med ditt liv mellan klockan 8 och 17 , Tidningen iForm nr 18 2012. Intervju om varför Carolina valde ett arbete med mening istället för hög lön och prestige, av Annette Aggerbeck, Lisbet Jensen och Susanne Högdahl.

Kreativitet och Carolina ett bra recept, Ascala Magazine nr 7, 10 dec 2012. Intervju med Carolina om hennes resa från utbränd till drömlivet, av Maria Äxter.

Passion ger lönsamhet. KLIVET, en förening för kvinnliga företagare i Vaxholm, har intervjuat Carolina om hur det är att driva företag utifrån sin passion, 15 nov 2012.

Carolina slog knut på sig själv. LevaPS! nr 5, 2012. Intervju med Carolina om hur man kan göra för att sluta vara till lags, av Tia Jumbe.

Krisen gav min skaparglädje en kickstart! Hemmets Journal nr 17, 2012, skriver i sin serie Vändpunkten! om Carolinas resa från utbränd till Kreativ Insikt, av Anna Vörös Lindén.

”Livets magi inspirerar mig”. Tidningen Hälsa skriver om hur Marianne Fredrikssons böcker påverkat Carolinas livsval. (Dec 2011).

Carolinas ord väcker starka känslor: – Varje dag står någon i min butik och gråter, av Madeleine Walles, tidningen Nära 23 mars 2010.

Carolina blev av tidningen Leva utvald som en av årets 100 inspiratörer, som har gjort världen lite bättre 2008, tidningen Leva nr 1, Januari 2009. Tack så mycket!

Mamma med insikt, av Caroline Engvall, tidningen stora&små, nr 8 okt/nov 2007.

Vi hälsar på hemma hos Carolina Gårdheim därför att hon har skapat ett ”må bra”-hem, av Lotta Svedberg, Amelia nr 09/2007.

En kreativ insikt föddes under sjukskrivningen, av Marianne Lesslie, Företagarguiden på nutek.se, mars 2007.

Motgången blev succé – Carolina Gårdheim blev Årets färgstarkaste kvinna, av Mira Micic, Aftonbladet, 22 feb 2007.

Årets färgstarkaste kvinna är utsedd!, Nyhetsbrev från Gudrun Sjödén, 22 feb 2007.

Carolina lever utifrån sina egna värderingar: Allt jag gör ska kännas rätt i magen, av Maria Gerlofson, Tidningen PS! nr 6, okt-dec 2006.

Påminner om det viktiga, av Karin Kärneus, tidningen stora&små, februari 2006.

Fler röster om Carolina Gårdheim

”Tack och tack för att Du finns för oss alla. Jag har fått så många nya insikter, förändrade tankemönster och handlingsmönster tack vare dina kunskaper m.m. som du delar med dig. Det har hjälpt mig väldigt mycket i mitt liv och nu ser jag på livet med helt andra positiva ögon och kan även dela det till min omgivning. Ett innerligt och varmt tack till Dej från djupet av mitt hjärta!”
Liz Byström Bergqvist

”Hej Carolina! Jag kände att jag verkligen måste få tala om att dina texter har betytt så mycket för mig!!! Jag har gått en del kurser, nu senast Gör din grej och Magispiralen, för dig genom åren och jag har nog de flesta inspirationskort och peppkort som du gjort. Jag har gått från lägstanivå i min utbrändhet 2012 till att ha förmåga att låta mitt företag rulla på samtidigt som jag jobbade med mig själv och nu förbereder jag start av en ny företagsgren som handlar om kvinnor på landsbygden i vår och jag har haft en enorm hjälp av dina texter. På morgonen har jag använt mig av morgonpeppkorten till att börja med och sedan har jag skrivit utifrån morgonfrågorna och Gör din grej-frågorna på morgonen under flera år. Vissa kort får sitta uppe på badrumsspegeln eller på kylskåpet en tid eller ligga på vissa ställen, där de behövs, i mitt arbetsmaterial och på så sätt bidra till pepp, eftertanke och insikt! Jag har även vissa blogginlägg som jag har skrivit ut och läser för att påminna mig om en viss inställning eller tanke när det behövs. Även barnen använder kort som vi läser och pratar omkring. Varje kväll vid middagen drar vi ett tacksamhetskort och pratar om det, det är ett mycket bra avslut på dagen och lockar fram det som var bra även en riktigt jobbig och motig dag! Jag vill verkligen passa på att skicka ett stort TACK till bästa finaste Carolina ❤”
Angelica Ahlbeck

”Hej! Idag känner jag att jag vill tacka för alla verktyg jag fått i de kurser och workshops jag gått med Carolina. Carolina fanns med i mina första trevande steg till att hitta hem till mig själv och den kraft jag har inom mig. Förra året på workshopen köpte jag kalendern Mitt magiska år 2015 och året blev verkligen magiskt!! Det har hänt så otroligt mycket på detta år och jag känner att nästa år kommer att bli ännu mer magiskt! Allt gott till er alla!”
Eva Åstrand

”Tack snälla, fina, kloka, generösa Carolina! Vilken fantastisk avslutning på min arbetsvecka och ineldning på min helg. Levande ljus, ett glas bubbel för livet och dina tre korta inspirationsfilmer. Tack för att du hela tiden fyller på min ‘Må bra-bägare’! Kärlek till dig!”
Pia Myhrén

”Läser just sista sidorna i din magiska bok om att bli sin egen livskonstnär! Jag fyller snart 19 år, försöker hitta min plats på jorden och din bok hjälper mig så himla mycket! Jag har i flera år använt mig av attraktionslagen, men då det finns mycket litteratur ifrån USA om den här underbara kraft, har jag aldrig känt mig 100% bekväm i den guidningen. Det är en annan kultur. Sååå, när jag fann din bok kände jag YES!!!!!!, precis vad jag sökt efter. Den talar till MIG som JAG ÄR och ja – rakt in i hjärtat! Jag kunde nästan bli tårögd vissa stunder. Och det är inte likt mig! Har skrivit ner många tips & övningar och bär med mig din coaching vart jag än går. Ville bara berätta hur jag känner! Hur mycket du nådde fram! TACK!
Anna

Jag vill tacka dig för att du hjälpt mig genom din blogg samt genom boken Gör din grej. Jag köpte den i somras och började skriva på semestern, allt kändes tungt och jag var långt ifrån det liv jag ville leva. Nu i dag, bara några månader senare, har jag fortfarande några kapitel kvar att skriva, men jag har redan börjat ta flera steg mot att leva min dröm. Boken fick mig att inse vad jag verkligen ville och kände var viktigt, den fick mig att komma närmare det sanna inom mig. Nu känner jag att jag verkligen är på väg mot det jag drömt om så länge, jag har en stark tro på att allt är möjligt, och jag vill ge dig en massa kramar för den hjälp jag fått genom boken och dina ord.
Theréze Gretzén

%d bloggare gillar detta: