Väx med mig

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.

Varmt välkommen hit.

Jag hjälper kreativa kvinnor med hjärta att följa sin inre vägledning, göra sin grej och leva och leda från själen, så att de kan skapa liv att älska och bidra till en bättre värld.

Vi lever i en ny tid nu. Jag kallar den Själens era. Det blir viktigare och viktigare att inte bara lyssna till själen, vår inre vägledning, utan att verkligen sätta den i förarsätet, låta den leda våra steg.

För att kunna göra det krävs att vi släpper gammal programmering om att det skulle vara något fel på oss, att det inte går att bygga ett liv på att göra det man älskar, att våra känslor och vår intuition inte är att lita på och en massa andra gamla idéer från Egots era, som vi nu är på väg ut ur.

Jag känner att det är viktigt att särskilt kvinnor nu står upp som ledare och visar på nya sätt att vara, skapa och leva, som kan inspirera andra att följa efter, så att vi kan göra det bästa av de förutsättningar som finns nu.

Det är därför jag vänder mig i första hand till just kvinnor som känner sig kallade att göra skillnad, i det lilla eller det stora, genom att gå före.

Det gör jag bland annat genom att …

  • Skapa mötesplatser för kvinnliga ledare i Själens era genom Inspirationsretreaten Shine Your Light och coachningsprogrammet Shine Your Light Mastermind, som lanseras i slutet av 2017.
  • Hjälpa och inspirera kvinnor som vill leva och leda från själen genom gruppcoachningsprogrammet Bli själsklar.
  • Coacha kvinnliga entreprenörer med själ & hjärta i e-kursen Entreprenörskap med själ & hjärta, på retreat-resor till Italien och i mina coachnings- och mentorsprogram för entreprenörer.
  • Inspirera kvinnor att hitta och börja göra sin grej så att de kan skapa liv att älska och bidra med positiv energi i världen genom e-kursen Gör din grej och boken Gör din grej.
  • Hjälpa alla som är nyfikna att hitta flow & magi i livet genom e-kursen Magispiralen.
  • Skriva böcker och göra inspirationskort, kalendrar, dagböcker samt appar m m som hjälper oss att hålla oss medvetna och i ständig utveckling samtidigt som vi njuter av nuet och livet. Det här gör jag inom ramen för mitt företag Kreativ Insikt, som har en egen webbutik där du kan hitta alla mina saker.
  • Inspirera genom min blogg (här på sidan), mitt nyhetsbrev (prenumerera här intill), FacebookInstagram och som talare och inspiratör i olika sammanhang.

Jag hoppas att du är en av dem som tagit beslutet att inte bara lyssna till utan också låta dig ledas av din inre vägledning, och därigenom vara en ledare i den nya tid vi går in i nu. I så fall kommer du med säkerhet att hitta något här som hjälper dig vidare.

För du är värd ett magiskt liv, precis lika magiskt som det är att du alls finns till.

Tillsammans skapar vi en – ännu – bättre värld.

Med mycket kärlek,
Carolina

Anmäl dig till mina inspirationsutskick och få mitt webinar Bli själsklar – Hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis!